Älä Ethernet-kaapelit heikkenevät Pituus?

Älä Ethernet-kaapelit heikkenevät Pituus?
Ethernet on normisto kuvaavat fysikaaliset ominaisuudet verkkojen; tähän sisältyy kaapeli tyyppejä. On olemassa kolme päätyyppiä kaapeli mainittujen standardien ja yksikään niistä on taipumus heikentää pituus. Standardeja ei kuitenkaan suositella suurin segmentin pituus kullekin verkon asennus. Tämä johtuu siitä, että signaali kulkee pitkin kaapelia heikkenee etäisyyden.

Ethernet-standardien

Ethernet oli ensimmäinen keksi vuonna 1973 Xerox. Hallinnan määritelmä on ollut käsissä IEEE vuodesta 1983. suositukset maksimi kaapelin pituus voi tulla IEEE: n komitea erikoistunut Ethernet standardeja. Tämä komitea on nimeltään 802,3 ja kaikki Ethernet standardeja tunnistaa tästä koodi, jota seuraa yksi tai kaksi kirjainta osoittaa järjestyksessä. Jokainen suositus asiakirjojen tiedot paljon enemmän kuin vain kaapelin pituus.

Kaapelin pituus

Vaikka 802,3 Työryhmään kuuluu asiantuntijoita verkottumisen alalla, muutaman insinöörit ottaa kaapeli suosittelemat raja-arvot komitea. On yleisesti todennut, että parempi suorituskyky saavutetaan pituudet paljon alle IEEE maksimipituus. 802.3 ohjeet määrittelevät, jonka yläpuolella kaapelilähetys tulee hyödytön, ei pituus optimaalisen suorituskyvyn.

Esimerkit

Segmentin pituus, jonka jälkeen signaali heikkenee liikaa hyödylliseksi vaihtelee suuresti riippuen kaapelin tyyppi, tiedonsiirron nopeus ja laitevalmistaja. Laajimmin täytäntöön kaapelityyppi on suojaamaton parikaapeli. Se on tuotettu eri laadut. Yleisimmin käytetty laatuja UTP kutsutaan Cat 5 ja Cat 5e. Eniten seurasi standardit verkoissa hetkellä toiminnassa kutsutaan Fast Ethernet ja Gigabit Ethernet. Suositeltu suurin kaapelin segmentin pituus näille toteutuksissa on 100 metriä. Kaapelin enimmäispituus samasta nopeudet verkkojen avulla valokaapeli vaihtelee 412 metristä 40 km. Ero riippuu puhtaudesta valmistus kaapelin ja kokoonpano sen täytäntöönpanoa.

Syyt

Syyt signaalit heikentävät yli pituus on häiriöitä ja heikentää sähkövaraus. Tietty määrä häiriöitä voidaan suodattaa pois saapuvia tietoja, mutta häiriön määrä kasvoi matkan pituuden. Ylittää tietyn määrän häiriöitä, data-signaali on indecipherable. Data liikkuu yli kaapelia sähkövaraus. Ennemmin tai myöhemmin, että maksu ehtyä. Suur pituudet lähetyksen saavutetaan kytkemällä useita segmenttejä toisiinsa toistimet. Toistin lisää signaalin jännite, joten se voi kulkea toisen segmentin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita