Auta MacBook Startup

Auta MacBook Startup
Kun normaalisti käynnistät MacBook, erottuva Mac OS sävy pelaa Apple-logon tietokone käynnistyy työpöydälle. On olemassa useita muita vaihtoehtoja tänä aloitusnäyttö, mutta jos annat erilaisia ​​yhdistelmiä painalluksia. Useimmat vaihtoehtojen avulla voit ohittaa normaali kirjautuminen prosessi ja käynnistää käyttöjärjestelmän eri asetuksilla.

Käynnistymään levyt

Pidä "C" -näppäintä käynnistyksen aikana ikkunan käynnistää tietokoneen levyltä, kuten Mac OS X: n asennuslevyllä. Tietokone käynnistää asennuslevyltä ensisijainen menu, joka sisältää sellaisia ​​vaihtoehtoja kuin formatoinnin kiintolevyn ja Time Machine järjestelmän palautuksen ulkoisesta äänenvoimakkuutta. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus aloittaa tietokoneen kuin se normaalisti.

Startup Manager

Pidä "Option" -näppäintä käynnistyksen aikana näytön sävy avata Startup Manager. Kaikki saatavilla käynnistystaltioista ilmestyy näytölle, mukaan lukien oletuksena Mac-käyttöjärjestelmän ja kaikki Windows tai Linux-käyttöjärjestelmä alustoille saatat olla asennettuna. Voit siirtää kohdistimen valita seuraavista vaihtoehdoista ja käynnistä tietokone. Jos pidät "N" -näppäintä niin hyvin, voit myös näyttää kaikki saatavilla NetBoot levyt.

Verbose tila

Pääsy Verbose tila käynnistyksen aikana pitämällä "Command" ja "V" on sävy. Sanallinen tila ei oikeastaan ​​muuta, että sen käynnistymistä, mutta se näyttää konsoli prosessit järjestelmä käynnistyy, joka voi olla hyödyllistä, jos haluat seurata tietokoneen suorituskykyä.

Kohdelevytila

Paina "T" -näppäintä aikana järjestelmän käynnistyksen käyttää tietokonetta levytilaa. Tämän menetelmän avulla voit väliaikaisesti muuntaa tietokoneesi ulkoisen kiintolevyn isäntä tietokoneeseen Firewire-yhteyden. Tämän menetelmän avulla voit hakea tiedostoja kiintolevyltä ilman fyysisesti aktivoida Mac OS X -käyttöjärjestelmän.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita