CAD-suunnittelu Projektit

CAD-suunnittelu Projektit
CAD sanoista Tietokoneavusteinen suunnittelu. CAD-ohjelmat ovat laajalti käytössä kaikenlaisia ​​Arkkitehti-, insinööri- ja rakennusalan sovelluksiin. CAD-ohjelmisto tekee suunnitella paljon nopeammin mahdollistamalla suunnittelija nopeasti toistamaan useita ominaisuuksia, kuten ikkunoiden tai toistuvia kuvioita. CAD-ohjelmat voivat myös luoda realistisia vedosten ehdotettujen hankkeiden lisäämällä leikata ja liimata ominaisuuksia, kuten puita ja ihmiset, ja replikointi realistinen tekstuurit kattoihin, seinien ja muiden pintojen.

Rakennukset

Arkkitehtuuri on yksi yleisimmistä sovelluksia CAD-ohjelmistoa. Hankkeet on suunniteltu CAD voi vaihdella yksinkertaisen puutarhakatoksestani kaikki tavalla jopa kerrostalot kokouskeskuksen ja ulkopuolella. CAD-ohjelmat sisältävät kirjastot symbolien kaikenlaisia ​​laitteita, ovet, ikkunat ja muut ominaisuudet rakennusten kuten kylpyhuoneen kalusteet ja LVI ja sähköosia. Sen sijaan, tehdä kaikki nämä tekijät, suunnittelija valitsee vain symboli kuva kirjastosta ja pistokkeet sen suunnitteluun.

Koneet

Mekaaninen insinöörit käyttävät CAD-ohjelmat suunnitella ja suunnittelu koneita. Samoja periaatteita kuin arkkitehtoninen CAD sovelletaan, mutta koneiden suunnittelussa suunnittelijan yksinkertaisesti soveltaa niitä eri muodossa. Advanced CAD-ohjelmat on kyky luoda kuvia, jotka voidaan skannata kolmiulotteisesti, mikä tarkoittaa, että katsoja voi manipuloida kuvan katsomaan mistä kulmasta tahansa. CAD-ohjelmat voivat myös tuottaa animoituja kuvia osoittamaan, miten kone toimii.

Maisema

CAD-ohjelmat voidaan helposti soveltaa maisema-arkkitehtuuri. Ehdotettu piirteitä maisema-arkkitehtuurin hanke voidaan tarkasti kuvata luomalla kuvan mukana kaikki rakennukset ja ympäröivä maisemointi päässä ulkoperspektiivikuvana. Yhdistämällä tämä aiemmin mainittu kolmiulotteinen skannaus ominaisuus, katsoja voi simuloida kävelevän maisema saada käsityksen siitä, miten eri elementit sopivat yhteen todellisuudessa.

Kestokulutushyödykkeiden

Kestokulutushyödykkeiden kuten audio- ja videolaitteet, tietokoneet ja keittiökoneet voidaan esittää CAD-ohjelma antaa käsityksen siitä, miten ne näyttävät ennen tuotannon aloittamista. Käytä CAD-ohjelmat arvioida ja muuttaa mitään ongelmia ulkonäön tai toiminnan tuotteen ennen sen tosiasiallisesti tuotettu voi säästää valmistaja valtavia rahasummia, tekemällä niin paljon virheitä kuin mahdollista tietokoneen näytön sijaan todellisessa maailmassa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita