Data Entry Työkalut

Data Entry Työkalut
Tietojen syöttäminen, joka tunnetaan myös puhtaaksi, on ikävä vielä tarvittavat teko käyttöön tiedot tietokantaan. Yleensä se tarkoittaa tietokantoihin tai tietopankkien, vaikka ohjeen tietokannat ovat edelleen yleisesti käytetty. Tiedot käyttöön tietojen syöttö tulkitsee tiedot voidaan tallentaa, kuten yhteystiedot työntekijän yrityksen tietokantaan. Esimerkiksi toimija, joka tyyppisiä komentoja ohjelma, kuten kirjoitit toimintaa tietokoneavusteinen suunnittelu ohjelma, ei tee tallennusta mutta käsittelee tietoja.

Lomakekentät

Lomake kenttiä käytetään sekä paperi- ja elektronisia tietokantoja tarjota systemaattinen tapa kerätä tietoa. Tämä myös minimoi mahdollisuudet inhimillisen virheen. Esimerkiksi yhteystiedot sähköisen tietokannan voi olla erikoistuneita muotoja aloilla, kuten tekstikentät, valintaruutu kentät tai pudota laatikko kenttiä jokaiselle yhteystieto elementti. Voit edelleen hallita näitä aloja, esimerkiksi rajoittamalla hyväksyttävä merkkiä puhelimitse kenttään numeroiden tai liittämällä osoitekentän osoitteeseen tarkkailun järjestelmä, joka vahvistaa sen pätevyyttä.

Taulukkolaskenta ja tekstinkäsittelyohjelmien

Yksi yleisimpiä tietojen syöttö on myös yksinkertaisin. Monet tietokannat voit lisätä tiedot suoraan laskentataulukkoon tai tekstinkäsittelydokumenttiin, joka toimii tietokanta. Jos luvaton käyttö on asia, tietojen syöttö johtajat voivat suojata tiedostot salasanoilla vain hyväksyttyjä tietojen syöttö toimijat tietävät. Esimerkiksi Google asiakirjojen avulla useat käyttäjät mistä tahansa Internet-yhteyden avata ja muokata sisältöä taulukkolaskenta ilman kalliita omaa tietokantaohjelmisto.

Content Management Systems

Sisällön hallintajärjestelmät voivat tarjota tietoja syöttömahdollisuuksilla yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen tai työntekijöiden pääsyä niiden tietokannassa. CMS-ohjelmat voivat olla joko online, offline tai työn osana lähiverkossa. Tämä on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka ulkoistavat tietojen syöttö työtä ja haluavat lokeroida pääsy tietokantaan pääsyn valvontaa ja muokkausoikeudet.

Skannerit

Skannerit liittyy tietokantaan prosessin asiakirjoja, viivakoodit ja kuvia vähän tai ei lainkaan ihmisen työpanosta. Nämä skannerit voivat tulkita kirjoitettua tietoa ja järjestää sen luokkiin ilman ihmisen operaattori. Esimerkiksi vastaukset tuhansia monivalinta tentit voidaan skannata, tallentaa ja korjata ohjelmiston liittyy automatisoitu tietojen syöttö skanneri.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita