E Ink Vs. Nestekidenäyttö

E Ink Vs.  Nestekidenäyttö
E-ink ja LCD-näytöt ovat kaksi tärkeintä näyttö nimikkeet e-kirjan lukija markkinoilla. E-ink tai sähköinen paperi näyttö on tekniikka, joka yrittää jäljitellä ulkoasua paperin läpi käyttämällä hiukkasten koostuu mustetta. Laite signaloi hiukkaset siirtymään eri sävyjä mustan ja valkoisen luoda tekstin tai kuvan. Nestekidenäyttö, tai LCD, käyttää nestemäistä kiteet taivuttaa valoa suodattimien läpi ja paneelien näyttämään kuvia ja tekstiä. Molemmat tekniikat tulevat alas henkilökohtaisten mieltymysten, jokaisen optimoituna tiettyihin tarkoituksiin.

Night-vision

Yksi eduista LCD-näyttö on sen kyky säteillä valoa. Tämä mahdollistaa LCD voidaan käyttää pimeässä ilman ulkoista valonlähdettä. Koska e-ink simuloi ulkonäköä paperia, se heijastaa valoa sijaan synnyttämiseen. Tämä tarkoittaa, että paljon kuin kirja, sinun tulee kytkeä valo lukea näytön. Kompromissi on, että LCD-näyttö houkuttelee lisää häikäisyä auringonvalolta kuin e-ink-näyttö.

Sleep Issues

Laitteet, jotka käyttävät LCD-näytöt, kuten tietokoneet ja kannettavat kuten matkapuhelimet, voivat vaikuttaa unen aikana, jotka käyttävät niitä ennen nukkumaanmenoa, mikä vaikeuttaa nukahtaa, mukaan 2010 UCLA nukkua tutkimuksessa. Tutkijat toteavat, että LCD-laitteiden pitää aivot varuillaan, koska suoraa valoa. E-ink näytöt eivät emittoi suoraa valoa ja ei vaikuta unen aikana niin paljon kuin LCD-näyttö.

Näyttö Nopeudet

LCD-näytöt hetkellä näyttää esineitä paljon nopeammin kuin e-ink. E-kirjan lukija LCD-näyttö lataa uusia sivuja lähes välittömästi, kun taas e-ink pohjainen lukija vie hieman kauemmin. Molemmat näytöt näyttää uuden sivun muutamassa sekunnissa, mutta LCD: n nestekidenäyttö reagoivat nopeammin kuin mustehiukkaset e-ink.

Akun kesto

Tärkein etu, että e-ink teknologia on yli LCD on akun kulutusta. LCD-näytöt vaativat enemmän virtaa kuin e-ink. Sähköinen paperi näyttää vain silloin kun muuttuvat mustavalkoinen hiukkasia näytöllä. Kun e-ink sivu on ladattu, näyttö lakkaa käyttäen voimaa. LCD kiinnittää edelleen valta valon tuottamiseen. Yksi suosittu e-ink pohjainen e-kirjan lukija, Amazon Kindle, väittää voivansa juosta yhden kuukauden täysi lataus verkoston kanssa antennit pois päältä.

Väri

Vaikka ensimmäinen väri e-ink e-kirjan lukija paljastettiin tammikuussa 2011, muutama e-ink perustuvat tuotteet tarjoavat värivaihtoehtoja. Kumpikaan Kindle eikä Nook, kaksi suosituinta e-ink pohjainen lukijat, on väri näyttää kuin kesäkuun 2011 Useimmat LCD-näytöt ovat täysvärinäyttöjen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita