Ei Java Viritys IE8

Java on ohjelmointikieli monet sivustot luottavat tehtäviin, jotka sisältävät näytät kuvia 3D, chattailuun tai online-pelejä. Internet Explorer 8, IE8, Java-asetukset ovat saatavilla ainoastaan ​​kun olet ladannut ja asentanut ohjelman. Jos et asenna ja mahdollistaa ohjelman Java scripting virheet näkyvät näytössä, kun IE8 on törmää ongelmiin näyttämällä sisältöä sivustoja, jotka eivät voi toimia ilman ohjelmaa.

Syyt

Ennen kuin voit ottaa Java Internet Explorer 8, sinun täytyy ladata ja asentaa ilmainen ohjelmointikieli. Jos IE8 ei näytä Java ympäristössä, se johtuu ohjelmaa ei ole asennettu tietokoneeseen. Java ei ole asennettuna oletusarvoisesti, kun ajaa IE8. Jos käynnistää sivustoja, jotka vaativat ohjelman, komentosarjojen virheilmoitukset näkyvät näytöllä.

Asentaminen Java

Ennen asennusta Java, sinun täytyy kirjautua tilillesi järjestelmänvalvojana. Ilman järjestelmänvalvojan oikeudet, et voi asentaa Java. Jos sinulla on vanhempi versio Java, joka on korruptoitunut tai vahingoittunut, poista se ennen uuden version asentamista välttää ohjelmiston konflikteja. Jos käytät oikeaa käyttäjätunnusta, lataa ohjelma ja noudata ohjatun ohjeita asentaaksesi sen nopeasti ja turvallisesti.

Ottaminen Java

Kun olet asentanut päivitetyn version Java, ohjelman asetukset ovat saatavilla IE8: n vaihtoehdot. Klikkaamalla "Työkalut" valikosta ja klikkaamalla "Internet-asetukset" tuo selaimen asetukset. Sieltä klikkaamalla "Custom Level" "Security" -välilehti tuo "Security Settings" -ikkuna. Jos selaa "Suorita Java-sovelmat" osiossa, näet "Enable" valintanappi. Voit ottaa Java klikkaamalla tämä valintanappi ja muutoksia tallentamatta. Jotta muutokset tulevat voimaan, käynnistä selain.

Testaus Java

Kun olet asentanut ja mahdollistaa Java, Asennuksen tarkistus Java testisivun kertoo, onko ohjelma käynnissä vai ei. Kun käyt testisivun flash-video kertoo, "Java toimii", jos ohjelma on käytössä. Lisäksi se näyttää ohjelman kokoonpanotiedot joka sisältää version asensit ja käyttöjärjestelmän käytät.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita