En voinut Yhdistä Server FileZilla & 1and1

Verkkosivujen omistajat käyttävät FileZilla FTP-ohjelmisto ladata tiedostoja verkkosivuillaan. FileZilla on yhteensopiva 1and1, yritys, joka tarjoaa website hosting. Voit ladata tiedostoja 1and1 sivuston, sinun täytyy ensin luoda FTP yhteyden FileZilla ja 1and1 palvelin. Jos sinulla on ongelmia luoda Tässä yhteydessä on useita vianmääritysvaiheiden saattaa ratkaista ongelman.

Tilit

Käyttäjät usein sekoittavat hosting tilejä FTP-tilejä. Voit kirjoittaa käyttäjätunnus ja salasana hosting huomioon Webbiportaaliin ohjauspaneelista 1and1. Tämä käyttäjätunnus ja salasana ei ole edes merkitystä FileZilla. Sen sijaan, sinun täytyy hakea tiedot FTP-tilisi käyttää FileZilla. Saat FTP käyttäjätunnus ja salasana tervetullut sähköpostitse, kun liityt. Jos sinulla ei ole enää pääsyä tämän sähköpostin, saat FTP käyttäjätunnuksesi paneelin sisällä ja perustaa uuden salasanan.

Account Management

Käytä admin ohjauspaneelin kirjautumalla hosting huomioon. Jos sinulla on useampi kuin yksi verkkotunnus, valita, mihin haluat hallinnoida. Valitse "FTP Tilit" in "Kotisivutilaa" -valikosta näet käyttäjätunnuksesi - tämä on käyttäjätunnus teitä aloittamaan FileZilla ladata tiedostoja verkkosivuilla. Kuitenkin, koska salasana on piilotettu jopa omassa tilin turvallisuussyistä, sinun täytyy luoda uusi salasana jos et tiedä sitä. Klikkaa "Muokkaa" nähdä mahdollisuus luoda uuden salasanan. Kirjoita tähän ja käyttäjätunnuksen alas paperille varmistaa käytät oikea tilitietoja FileZilla. Voit myös napsauttaa "uusi käyttäjä" perustaa uusia käyttäjätunnuksia ja salasanoja FTP tarkoituksiin.

Yhteyden muodostaminen

Nyt, että olet varma, sinulla on oikea käyttäjätunnus ja salasana FTP-tilin, sinun täytyy syöttää oikeat tiedot FileZilla. Avaa ohjelmisto, valitse "Site Manager" -kuvaketta, joka on kuva kaksi tietokonetta, yläosassa. Vuonna avautuvassa ikkunassa, valitse "Uusi sivusto" ja anna nimi tälle sivustolle, kirjoita sivuston osoite; eivät kuitenkaan anna "http" ja "www" osia osoite - esimerkiksi kirjoita "MySite.com," ei "www.MySite.com." Jätä sataman "21" ja palvelimen tyypiksi "FTP", mutta muuta "Logontype" vaihtoehto "Normaali". Anna FTP-käyttäjätunnus ja salasana, jotka olet noudetaan "FTP Tilit" -osio 1and1 hosting huomioon. Klikkaa "Save and Exit." Yhteyden muodostaminen, klikkaa "Site Manager" kuvaketta uudelleen, valitse sivuston ja klikkaa "Connect".

Muu vianmääritys

Jos sinulla on edelleen yhteysongelmia, sinulla voi olla ongelma FileZilla FTP apuohjelma. Koska tämä on ilmainen ohjelmisto, lataa uusi kopio FileZilla verkkosivuilta. Jos et vieläkään saa yhteyttä uuden kopion, 1and1 voi olla ottaa palvelimen kysymys; soita 866-991-2631 tarkistaa palvelimen tila. Toinen vaihtoehto on yrittää toinen ilmainen FTP eristää onko ongelma FileZilla tai 1and1. Esimerkkejä ovat Core FTP ja Go FTP.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita