Epäselvä Kuvat ja videot Adobe Flash Player

Adobe Flash Player, plug-in julkaissut Adobe, toimii Internet-selaimet pelata streaming media verkossa. Jos huomaat, että kuvat ja videot näkyvät epäselvä Adobe Flash Player, voit tarkistaa muutamia asioita ratkaista ongelman.

Adobe Flash Player perusteet

Adobe Flash Player aktivoi toiston mistään Flash-animaatio ja streaming video upotettu Web-sivulla. SWF animaatio muodossa ja FLV digitaalisen videon muodossa ovat molemmat kotoisin Adobe Flash Player. Ei ainoastaan ​​komponentti mahdollistaa vuorovaikutuksessa verkkosivuja, mutta sitä tarvitaan katsella leikkeitä videon jakamiseen palveluja, kuten YouTube, Hulu, Dailymotion ja Vimeo.

Päivitä Plug-in

Jos kuvat ja videot näkyvät epäselvä Adobe Flash Player, sinulla ei ehkä ole uusin versio plug-in asennettuna. Vanhentunut komponentti voi olla pysty käsittelemään streaming media data rate tai pakkausmuoto. Voit täydentää oman Internet-selaimen uusimman version Adobe Flash Player on Adoben Support Center -sivustoon ja valitse "Hae uusin versio." Klikkaa "Hyväksy ja asenna nyt" -painiketta aloittaa asennuksen prosessi. "Asennus valmis" -viestin näyttää, kun Internet-selain tulee varustaa nykyisen komponentin.

Päivitä selaimesi

Kuten vanhentunut versio Adoben Flash Playerista, out-of-date version Internet-selain voi olla vastuussa myös toiston ongelmia streaming media. Mutta ei väliä mitä Internet-selaimen käytät, voit uudistaa sovelluksen vain muutamalla napsautuksella. Kun valitset ohjelmistopäivityksen vaihtoehto, noudata näytön ohjeita tehtävän suorittamiseen. Internet Explorer, mene Työkalut-välilehti ja valitse "Windows Update". Firefox, mene Ohje välilehteä ja valitse "Tarkista päivitykset ..." Vuonna Chrome, napsauta jakoavaimen kuvaketta ohjelman työkalupalkissa ja valitse "Päivitä Google Chrome. "

Tarkista tietokoneen

Hukkua tietokone voi myös häiritä ulkonäkö streaming media Adobe Flash Player. Liiallinen määrä asennetut ohjelmat ja tallennetut tiedostot voi ottaa tallennustilaa ja kompromissi prosessoriteho. Ja jos muut sovellukset eivät häiriintyisi, tätä kuormittavien resursseja lienee syyllinen. Parantaa ulkonäköä streaming media Adobe Flash Player ja parantaa järjestelmän yleistä toimintaa, poistaa niin monta ohjelmia ja tiedostoja mahdollisimman kiintolevyltä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita