Firefox Pitää Redirecting Hakutulokset

Firefox Pitää Redirecting Hakutulokset
Ei ole harvinaista, että hakutulokset ohjataan. Yritykset vaihtamatta Web-osoitteiden tai siirtämällä sivuja yhdestä osan sivuston toiseen tarpeeseen säilyttää mitään liikennettä johtuvat hakukoneiden, vaikka nämä linkit osoittavat vanhaan osoitteeseen. Tästä syystä ne välittää kävijöitä vanhan osoitteen uuteen osoitteeseen. Uudelleenohjaus hakutulosten täysin etuyhteydettömille sivustoja on kuitenkin työtä troijalaisia ​​ja viruksia.

Troijalaiset

Firefox on erityistä herkkyyttä Vundo troijalainen. Ttrojan eroaa virus, koska virus saa kiinni tietokoneeseen hyödyntämällä heikkoutta verkostoitumisen ohjelmisto tai puuttuminen palomuuri. Virus lähetetään tietokoneeseen; Trojan on kannatettava. Termi on lyhyt "Troijan hevonen" ja juontuu Homerin tarina kreikkalaisten tappion Troy. Kreikkalaiset rakennettu suuri puinen hevonen ja sitten meni pois, jättäen hevonen porttien ulkopuolella Troy. Troijalaisia, ajattelu uhka oli kulunut, typerästi otti hevosen kaupunkiin, uskoen sen oli lahja. Huolimatta varoitus "varokaa kreikkalaiset laakeri lahjoja," troijalaisia ​​tuntui tyytyväisiä ilmaistarjous. Kreikan sotilaat, piilossa sisällä, hiipi ulos hevosen yöllä ja avasi kaupungin portit. Kreikan armeija tulva ja Troy nostettiin maahan.

Vundo

Firefoxin käyttäjät pitäisi muistaa kohtalo Troy nähdessään mainosta ilmainen virustarkistus. Varo virusskannerit laakeri lahjoja, sillä tämä on Vundo tärkein tapa tutustua. Kaikki palomuurit ja virustorjuntaohjelma maailmassa ei voi suojata tietokonetta, jos sen omistaja ohittaa ne ja asentaa haittaohjelmia halukkaasti. Virustarkistus lataa melko harmiton tiedosto tietokoneelle, näkyy vilkkuva näyttö ja sitten ilmoittaa, että se on paljastanut vaarallinen tiedosto, valmiina syöksyä ja tuhota kaiken tietokoneella. Käyttäjä löytää tiedoston, vaikka se ei ole virus. Iso vahinko alkaa vasta, kun käyttäjä vie tarjouksen lataa tämä tehokas anti-virus ohjelmisto.

Toiminta

Vundo ohittaa selaimen asetuksista, jotka estävät ponnahdusikkunat ja ponnahtaa oman mainoksia kun se tykkää. Se ohjaa linkkejä, ja hakukoneen tulokset ovat vain linkkilista, joten he saavat ohjataan liikaa. Omistajat Vundo avasi käyttää tätä tekniikkaa yrittää kerätä myyntiin heidän fake anti-virus ohjelmisto. Ne nyt antaa ohjelman pois, koska ne voivat tehdä enemmän rahaa latauksen sivustot kaikille liikenteen he ajaa niitä. Valitettavasti useimpien maksaa sivustoja, suurin osa liikenteestä he saavat on peräisin nyrpeä, väärään uhreja, jotka eivät voi ymmärtää, miksi heidän selain käyttäytyy niin arvaamattomalla tavalla.

Detection

Vundo erityisesti tykkää Firefox, koska se löytää se helppo piilottaa kuin lisäosalla. Trojan olettaa nimi tunnettu lisäosa ja yleensä käyttää nimeä XULRunner. Ohjelma on myös ollut tiedossa naamioida itsensä "Google Toolbar for Firefox" ja "Java Console".

Aiheeseen liittyviä artikkeleita