Google Search Bar Valinnat

Google Search Bar, myös nimeltään Google Toolbar, asettaa kaikki Googlen tiedonhallintataitoja työkaluja oikeassa selaimessasi. Se on saatavilla vain Firefox ja Internet Explorer. Työkalupalkissa hakutoiminto uutiset, painike löytää uusimmat uutiset, ladattavia gadget vaihtoehtoja, osake-toiminto, ponnahdusikkunoiden esto, PageRank tila ilmoittajan Sidewiki ja kirjanmerkki ominaisuus. Se tarjoaa kirjautuminen alue Gmailin käyttäjät. Kiireinen mehiläisiä Google vei aikaa kehittää hyödyllinen työkalurivi, joka sisältää monia tapoja, joilla voit mukauttaa työkalurivin kautta asetukset osan hakupalkin.

Haku

Etsi osa Valinnat keskittyy siihen, miten sopeutua haut ja tulokset käyttäjän preferenssejä. Sen avulla operaattori määrittää, missä hän haluaisi haku tuottaa tuloksia. Nykyinen ikkuna, uusi ikkuna ja uusi välilehti ovat vaihtoehtoja. Toisessa avattavasta baari, etsijä kertoo, mitkä kansalliset Google sivusto haluaa käyttää; Lähes jokaisessa maassa on Googlen sivulle. Käyttäjä voi muuttaa myös seuraavat seuraavat määritykset: Ehdota hakuja käyttäjä tyypit, tallentaa hakuja, Google kotisivuksi, asettaa Google oletukseksi, jotta nopea haku, korosta tekstiä hakukenttään selata nimeltä osoiteriville, antaa ehdotus virheistä, ja käytän Gmail "Mail To" linkkejä. Sinun täytyy tarkistaa laatikko muokata hakua hyödyntää näitä vaihtoehtoja.

Yleinen

Yleiset-välilehden vaihtoehto antaa käyttäjille valintaruudut ja avattavista vaihtaa kieltä, mahdollistavat tehokkaammat ominaisuus, käynnistä PageRank ja Sidewiki, muuttaa painikkeen tekstin taulukot, poistaa lähettämällä käyttötilastoja Googlelle, ja käynnistä esihaku Web-sivuja.

Custom Buttons

Aivan kuin se kuulostaakin, Custom Button osiossa voit näyttää tiettyjä painikkeita kuten haku päällä, Kokeilen onneani, Google Video, Google News, Google Dokumentit, Google Scholar, Picasa, Orkut, Google Calendar ja kymmeniä muita Google ominaisuuksia.

Työkalut

Google Search Bar on useita ominaisuuksia, jotka istuvat hiljaa taustalla, kunnes niitä tarvitaan. Työkalut-välilehti ohjaa näitä ominaisuuksia. Tässä välilehdessä Googlen käyttäjä voi kytkeä päälle tai pois ponnahdusikkunoiden esto, Kirjanmerkit, Highlight, oikeinkirjoituksen tarkistus, Oma sijainti, Quick Scroll, ja Käännä tarkistamalla asianmukainen valintaruutu. Tällä sivulla on myös mahdollistaa räätälöinnin kunkin työkalun ja kuvaa kunkin ominaisuuden.

Automaattinen täyttö

Automaattinen täyttö osa Valinnat tallentaa tietoja, kuten luottokorttien, ja tieto tuli hakulomakeet. Valintaruutu voit vaihtaa toiminnon päälle ja pois. Sillä luottokortti alue, käyttäjä voi vaatia salasanan syöttää.

Osuus

Jaa on osa Asetukset, jossa voit muokata Google-työkalupalkin. Voit päättää resurssien jakamisen ja palvelut - kuten Blogger Buzz Up! ja Digg - että työkalurivi näyttää.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita