Googlen Project Management Tools

Perusti Larry Page ja Sergey Brin vuonna 1998, Google on monikansallinen mainonta, haku ja Internet-ohjelmistot teknologian yritys, joka tarjoaa monia sen tuotteita ilmaiseksi Internetistä. Monet sen hallintatyökalut edellyttävät vain tilin Google perustaa. Nämä työkalut yhdessä mahdollistavat integroitujen hankkeiden hallinnoinnin ja voidaan kaikki käsiksi saman sivun sisällä Google-tilin.

Kalenteri

Google-kalenteri on ilmainen kalenteri sovellus saatavilla Internetissä. Ei lataus on tarpeen käyttää kalenteria. Sitä voidaan käyttää projektinhallinnan työkalu muutamia syitä: kalenteri on jaettavissa. Kuka tahansa annettu lupa voi nähdä ja muokata kalenterin. Tiimin jäsen, siksi voisi perustaa kalenterin määräajat hankkeen loppuun ja jaa se koko joukkue. Kalenteri tarjoaa myös tehtäviä ominaisuus, jossa mikä tahansa valtuutettu käyttäjä voi lisätä ja muokata tehtäviä kalenteriin. Esimerkiksi tiimin jäsen voi luoda tehtävän, joka on valmiiksi tiettyyn päivämäärään mennessä, mikä tahansa ryhmän jäsen voi työskennellä. Kun tehtävä on valmis, kaikki tiimin jäsenet tietävät. Lisäksi ilmoitukset voidaan asettaa niin, että kaikki tiimin jäsenet ovat kertoneet kautta sähköpostitse, kun tehtävä on suoritettu tai tapahtuma, kuten palaveri, tapahtuu.

Asiakirjat

Google Dokumentit avulla projektipäälliköt järjestää ja jakaa tiedostoja, jotka liittyvät yksittäisen projektin. Tiedostot voivat olla Word-asiakirjoja, videotiedostoja ja kuvatiedostoja. Google Dokumentit auttaa joukkue hallita projekteja sallimalla jokaisen joukkueen jäsenen on pääsy kaikkiin asiakirjoihin, tai rajoittamalla pääsyä asiakirjoihin tiettyjen jäsenten osalta tässä tarvitaan myös. Lisäksi tiimin jäsenet saavat ilmoituksen, kun asiakirja on päivitetty tai lisätä jaettuja kansioita luetteloon. Esimerkiksi tiiminvetäjä voisi jakaa muistio koskee hankkeen koko joukkue kirjoittamalla se hänen tietokoneensa ja lataamalla sen Google Documents. Antamalla kaikille tutustua asiakirjaan, joka joukkueen jäsen saa automaattisesti ilmoituksen siitä asiakirjasta sekä mahdollisuuden muokata ja kommentoida sitä. Tämä auttaa ja tehostaa viestintää hankkeen työn kulkua.

Ryhmät

Google-ryhmät avulla kenellekään projektiryhmä luoda ryhmän eri pääsy tasoilla ryhmäkeskusteluja, asiakirjat ja kaikki muut sovellukset, kuten Google Calendar, jotka liittyvät ryhmään. Tämän sovelluksen avulla projektipäälliköt seurata keskustelut ryhmän sisällä ja luoda useita ryhmiä joukkue voidakseen keskittyä eri näkökohtia hankkeen keskuudessa tietty jäsentä. Esimerkiksi, jos kaksi jäsentä työskentelevät testausympäristö hankkeen kehittämiseen ja Google Dokumentit keskustelemaan työnsä, tiiminvetäjä päättää lisätä toisen jäsenen testausympäristö joukkue. Tämä joukkue voi nyt tuoda uuden jäsenen vauhtiin niiden keskustelujen lisäämällä häntä testausympäristö ryhmä, että he ovat tehneet Google Groups.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita