Helpoin tapa root Your Nook Color

Helpoin tapa root Your Nook Color
Tonkia Nook Color e-lukulaite voit asentaa kolmannen osapuolen ohjelmistoja ja käyttöjärjestelmiä laitteeseen, laajentaa sen toiminnallisuutta ja muokkaamalla sen toimintaa. Ilmainen työkalu nimeltään Auto-Nooter käytetään juurruttaa Nook Color, joka olisi käytössä uusin versio virallinen firmware ennen juurtumista. Elokuussa 2011 uusin firmware on versio 1.1.1. Kun olet root-laite, voit ladata uusia sovelluksia, käyttää laitteen järjestelmän tiedostoja tietokoneelta tai asentaa eri käyttöjärjestelmä kuten Googlen Android-käyttöjärjestelmä.

Ohjeet

1 Lataa uusin versio Auto-Nooter tietokoneellesi. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tiedostoa ja valitse "Pura tähän."

2 Aseta microSD-kortti USB-microSD-kortinlukija ja kytke kortinlukijan USB-porttiin.

3 Lataa WinImage tietokoneeseen ja pura se. Kaksoisnapsauta "winimage.exe" kansiossa, joka sisältää puretut tiedostot.

4 Klikkaa "Disk" valikosta yläosassa WinImage ikkuna ja klikkaa "Palauta Virtual Hard Disk Image Fyysinen Drive." Napsauta aseman kirjain, joka vastaa microSD-kortille. Valintaikkuna avautuu, josta voit valita kuvatiedoston, joka kirjoitetaan microSD-kortille.

5 Siirry kansioon, johon purit Auto-Nooter tiedostoja. Klikkaa "autonooter.img" tiedosto ja klikkaa "Avaa" -painiketta valintaikkunassa. Auto-Nooter kuva kirjoitetaan microSD-kortille.

6 Pidä virtapainiketta Nook Color sammuttaa sen. Aseta microSD-kortti Nook Color, mutta älä kytke laitteeseen uudelleen.

7 Liitä Nook Color tietokoneeseen sen USB-kaapelilla. Nook Color käynnistyy automaattisesti ja päivittää firmware käyttäen Auto-Nooter tiedosto microSD-kortille. Sitten Nook Color käynnistyy uudelleen itsestään ja on juurtunut kun se käynnistyy uudelleen.

Vihjeitä

  • Kosketa "Settings", "Device Info" ja "Tietoja" tarkistaaksesi Nook Color laiteohjelmiston. Jos se ei ole käynnissä versiota 1.1.1, noudata laitteen käyttöohjeesta päivittää sen uusimpaan versioon, ennen kuin aloitat juurtuvat menettelyn. Kun Nook Color on juurtunut voit muotoilla microSD-kortin ja käyttää sitä laitetta normaalisti.
  • MicroSD-kortin automaattisesti pyyhkiä aikana juurtuvat prosessi, joten ei esiinny kortin tiedostot, jotka haluat säilyttää. Älä keskeytä Nook Color tai irrota se tietokoneesta, kun sitä päivitetään microSD-kortilta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita