How to Make Your Own Sijainti Facebookissa Paikat

Facebook Places ominaisuus on osa Facebookin mobiilisovellus älypuhelimille ja mobiililaitteille. Facebook Paikat käyttää soluverkostojen ja GPS-satelliitin tiedot paikantaa ja seurata aseman laitteen interaktiivisella kartalla. Voit tarkistaa paikkoihin lähelle sijaintisi Facebookissa paikat kartalta tai luoda omia sisäänkirjautumisen paikkaan. Kun olet tarkistanut vuonna, Facebook julkaisee paikkaan Facebook Wall ja oman uutissyötteen ja voit merkitä ystäviä, jotka ovat sinun kanssasi.

Ohjeet

1 Launch Facebook Mobile mobiililaitteessa tai puhelimitse. Kosketa "Places" kuvake päävalikosta.

2 Valitse "Saapuminen" ylhäältä navigointivalikko. Tämä avaa Lähistöllä sivu, joka sisältää luettelon paikallisista sisäänkirjautumisen paikoissa. Toimipaikat voivat sisältää kauppoja, kahviloita, baareja, teattereita, ravintoloita, hotelleja tai kaupallista liiketoimintaa tai vapaa paikka.

3 Kosketa tai klikkaa sisällä "Etsi tai Lisää Place" syötelaatikon yläreunassa sivun. Syötä sijainti nimen syöttökenttään ja valitse "Lisää".

4 Kirjoita lyhyt kuvaus uuteen paikkaan osaksi "Kuvaus" kenttään sijainnin nimeä. Ohita tämä vaihe, jos et halua lisätä kuvauksen sijainnin nimeä.

5 Napauta tai napsauta "Lisää" -painiketta ylävalikosta. Tämä luo uuden sisäänkirjautumisen paikalla Facebook Places. Valitse "Saapuminen" tarkistaa osaksi äskettäin sijainti ja jakamaan tätä tietoa Facebook ystäviä.

Vihjeitä

  • Aina kun check-in klo uuteen paikkaan, Facebook Places kehottaa sinua kirjoittamaan kuvauksen oman toiminnan ja merkitä ystäviä oman ryhmän. Tämä on valinnainen, joten joko syöttää tiedot asiaan syöttökenttien tai kosketa "Saapuminen" ohittaa tämän vaiheen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita