Internet Error 504 Gateway aikakatkaisu

Internet Error 504 Gateway aikakatkaisu
Vaikka 504 virheilmoitus mainitsee Internet tekstissään, virhekoodi on yksi, joka liittyy World Wide Web virheraportointia eikä Internet virheitä. Monet ihmiset hämmentävät ero Internetin ja World Wide Web. Tutkiminen suhde kahden selittää miksi World Wide Web raportoi tilan Internet-yhteyden.

Internet ja Web

Internet on menetelmä datan reitittämiseksi useilla toisiinsa verkoissa. Avaimen tunniste on Internet on Internet Protocol, jossa määritellään IP-osoite. Se on osoitus ja reititys järjestelmän IP, joka mahdollistaa tietokoneen yhden verkon yhteyttä tietokoneen toisessa verkossa. World Wide Web on sovellus. Se on joukko ohjelmia, jotka lähettävät tietoja tietyssä muodossa internetissä. Joten, Web on kuin auto kuljettaa dataa valtatie, joka on Internet.

Internet Laitteisto

Aivan kuten valtatie järjestelmä on luiskat, pois luiskat ja fuusioiden moottoriteitä, Internet on tukiasemia ja reititys laitteisto. Reititys suoritetaan reitittimet, ja reititin, joka seisoo tullessa pisteen verkon toimii myös porttina. Yhdyskäytävä tarjoaa verkon ylläpitäjät valvomasta saapuvien viestien suodattamiseksi kielletty sisältöä ja viruksia.

Web pöytäkirjat

World Wide Web on oma osoitejärjestelmästä kutsutaan verkkotunnus, joka kartoittaa internetin kautta Domain Name System. Kaikki Web-sivut on kirjoitettu Hypertext Markup Language, ja ne kuljetetaan Internetin välityksellä viestejä seuraavat määrätyssä muodossa Hypertext Transfer Protocol. DNS, HTTP ja HTML luoda Web erilliseksi yksiköksi. 504 virhekoodi on osa erittely HTTP.

HTTP

Kaikki selaimet täytyy ymmärtää listan tilakoodien että on aseteltu Hypertext Transfer Protocol. Jotkut koodit provosoida selaimen osaksi suorittamalla erityisiä toimia, mutta useimmat niistä ovat yksinkertaisesti näytetään käyttäjälle selaimen kanssa hieman selitystä. 504 koodi raportoi käyttäjälle, että yhdyskäytävä hänen verkkoon lähetetään pyynnön sivulle ja odotti vastausta. Gateway voi odottaa ikuisesti, ja HTTP ei ole tapa päättää lähettää pyynnön. Sen sijaan, yhdyskäytäviä on asetus rajoittamalla aikaa he odottaa vastausta. Tätä kutsutaan timeout. Se on jopa käyttäjä päättää lähettää pyynnön uudelleen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita