Java ei ole käynnissä

Java, multimedia ohjelmointikieli, jonka avulla voit suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten online-pelejä, chattailuun ja sisällön lataaminen ei toimi, jos plug-in puuttuu, vammaiset tai yhteensopimaton Web-selain. Kun selain ei pysty kommunikoimaan Java, se näyttää Java scripting virheitä. Jos Java ei ole käynnissä, on olemassa tapoja parantaa ohjelman suorituskykyä näyttää multimediasisällön.

Testaus Java

Jos olet ajautumassa Java scripting virheitä, sinun täytyy vahvistaa, onko sovellus asennettuna. Voit testata, onko Java on asennettu ja työskentelee tietokoneeseen, avaa Java testisivu. Jos Java on asennettu, salama ikkuna sanovat, "Your Java toimii." Lisäksi se näyttää käyttöjärjestelmän ja nykyinen versio Java käytät. Jos sovellus ei ole asennettu, tai jos käytät vanhentunutta versiota, varoitus ilmestyy näytölle.

Ottaminen Java

Jos olisit jo asentanut Java, sinun täytyy hyväksyä se selaimeesi kommunikoida sen kanssa. Ottaminen Java vaihtelee eri selaimissa. Kuitenkin, asetukset ovat yleensä selaimen asetukset tai mieltymyksiä. Jos käytät Firefoxia, jotta plug-in Add-ons Manager sijaitsee "Työkalut" -valikosta. Google Chromen käyttäjät, jotta Javan "Plug-ins" osio selaimen asetukset. Jos käytät Internet Explorer, jotta Javan "Custom Level" asetukset sijaitsevat "Turvallisuus" -välilehti selaimen asetukset. Kun olet ottanut Java, käynnistä selain uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Clearing Java Cache

Jos Java ei ole käynnissä tai näyttämällä päivitetty sivuja ja sisältöä, selkeä Java välimuisti. Kun selkeä Java välimuisti, vanha ja unrefreshed sivuja ladataan uudelleen uusimpiin versioihin. Tyhjentäminen Java välimuistin, valitse "Käynnistä" -valikosta, avaa Ohjauspaneeli ja valitse sitten Java kuvake avaa Java Ohjauspaneeli. Klikkaa "Yleiset" -välilehti ja klikkaa "Asetukset" -painiketta "Temporary Internet Files" -osiossa käynnistää "Temporary Files Settings" ruutuun. Klikkaa "Poista tiedostot" ja klikkaa "OK" tyhjentää Java välimuisti. Käynnistä uudelleen selaimen loppuun prosessiin.

Päivittäminen Java

Jos käytät vanhempaa versiota Java, poista se ja asenna päivitetty versio. Päivitetyt versiot parantavat suorituskykyä multimedia sivustoja ja ohjelmia. Voit poistaa Java, mene takaisin Ohjauspaneeliin, valitse "ohjelmat" ja sitten valitse "Ohjelmat ja toiminnot" avaa ohjelmia ikkunan. Sieltä klikkaa Java Runtime Environment sovellus ja napsauta "Poista" -painiketta. Lataa ja asenna ohjelma, kun asennuksen poisto on valmis.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita