Käytä monisuoritinjestelmästä vuonna Single Tietokone

Useita-prosessori computing, joskus kutsutaan moniprosessointi, voi viitata yhden tai useamman erillisen prosessorit asennettu tietokoneeseen tai käyttää Moniydinprosessoria, joka sisältää enemmän kuin yhden prosessorin ydin on yhden prosessorin kuolee.

Historia

Koska prosessorit on rajoitettu taajuus ne voidaan kohtuudella saavuttaa, se on pitkään tiedetty, että jalostajat lopulta edellyttää pariksi jopa saavuttaa suurempaa nopeutta. Useita-prosessori computing edelsi usean ytimen computing, mutta se oli kalliimpaa ja monimutkaisempaa ja lisäsi etäisyys jalostajien oli kysymys nopeuden kannalta.

Merkitys

Siirtyminen useita ytimen prosessorit toimivat yleisillä markkinoilla on sallittu prosessorin nopeudet edelleen kasvavan, pikemminkin kuin pysähtyvän takia käytännön näkökohdat. Ottaa jokainen käsittely ydin välittömästi vierekkäin samassa kuolee, eikä erillistä pistorasiat samalla emolevyllä, mahdollistaa lisääntynyt yhteysnopeudet tietojen jakamiseen ja vähentää energiankulutusta.

Toiminto

Useita prosessorit, onko toimivat samalla prosessorin kuolee tai ei, toiminto kommunikoimalla keskenään siitä, mikä bittiä he käyttävät tai tulevat käyttämään tehokkuuden lisäämiseksi. Tämä tehokkaasti nopeuttaa tietojenkäsittelyä.

Huomioita

Saat nykyaikaisen tietokoneen ostaja tai rakentaja, usean ytimen prosessori on keino sen sijaan useita prosessoreita. Tämä johtuu enemmän hankintakulut emolevy, jossa on useita prosessori pistorasiat sekä nopeuden ja energian kulutuksen edut useita ytimen prosessorit.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita