Koodit perustaa MySpace Tausta

Standardi Myspace taustalla saattaa tuntua hieman tavallista tai tylsää kun näet vilkkuva, kimaltelevaa ja värikkäitä taustoja, että muut sivuston jäsenet ovat niiden profiileja. Nämä taustat, kutsutaan myös ulkoasuja, on helppo saada - se on yksinkertaisesti kysymys paikallistamiseen oikean HTML-koodi haluamaasi asettelua.

Online Resources

Useat sivustot tarjoavat vapaa Myspace koodit taustat, kuten backgroundstation.com, freemyspacebackgrounds.com ja myspacelayouts.com.

Valitseminen Tausta

Jokainen Myspace tausta sivusto tarjoaa laajan valikoiman tausta koodeja. Sivustoja jakaa koodit teemoja. Valitse teema haluat - esimerkiksi "Holiday", "Flowers", "koira" tai "Stripes". Eri variaatioita että teema sitten näyttävät, kukin näytetään pienoiskuva mitä tausta näyttää. Jokaisella sivustolla on kymmeniä tai jopa satoja koodeja valita. Muista, että hyvin tumma tai hyvin kirkkaita värejä voi mahdollisesti tehdä joitakin Myspace tiedot lähes lukukelvoton. Valitse tausta, joka tuntuu puvut persoonallisuuttasi ja sopii hyvin teidän MySpace Profile. Olet nyt valmis hankkimaan koodin.

Koodi Esimerkki

Koodaava taustat on saatavissa alla pikkukuvat taustat. Esimerkiksi Halloween kallo-aiheisen ulkoasun koodi näkyy:

"<Style type =" text / css "> pöytä, tr, td {background-color: transparent; border: none; border-width: 0;} body {background-image: url ('http://ohiok.com /img/bg/halloween/70.gif '); background-attachment: fixed; background-repeat: repeat;}} </ style> <b style = position: absolute; left: 0; top: 90; font-family : Verdana; font-size: 8pt> </ i> <a href="Myspace" rel="nofollow"> http: //www.freemyspacebackgrounds.net&quot;> Myspace taustat </a> </ b> <a href="&lt;img" rel="nofollow"> http : //www.freemyspacebackgrounds.net&quot;> & lt; img src = "http://ohiok.com/img/buttons.gif&quot; alt =" Myspace Backgrounds "style =" position: absolute; vasen: 0px; top: 0px; "border =" 0 "> </a>."

Jotkut HTML koodit voivat olla pidempi kuin toiset, tämä voi vaihdella päällä ja taustalla että koodi tuottaa.

Hakeminen Koodit

Käytät HTML tausta koodit Myspace in "Muokkaa profiilia" osiosta: liitä koodit johonkin saatavilla kenttien "About Me" tai "kiinnostuksen" kohdat, tallenna muutokset koko taustaa Myspace kotisivun näyttää uusi grafiikka sanelee koodin. Kuitenkin, jos on jo olemassa oleva tausta-koodin, kun lisäät uuden taustan koodin, profiili ei näytä mitään muutoksia. Alkuperäinen tausta koodi on poistettava, jotta uudet HTML-koodi tulee voimaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita