Kuinka asentaa langaton reititin Laptop

Kuinka asentaa langaton reititin Laptop
Langaton reititin on verkostoituminen laite, joka toimii porttina liittymällä kannettavan tietokoneen ja nopea modeemi. Se toimii myös langaton tukiasema, joka kommunikoi langattomien laitteiden (kuten pelikonsolit) ja kannettavan tietokoneen, joka yhdistää ne langattomaan verkkoon. Ennen kuin voit käyttää langattoman reitittimen kannettavan tietokoneen, sinun täytyy liittää kannettavan, modeemi ja langaton reititin Ethernet-kaapeleilla, ja määritä langattoman reitittimen asetuksista.

Ohjeet

1 Liitä nopea modeemi langattomaan reitittimeen. Sammuta ja irrota kaapeli modeemin virta ennen sen liittämistä langattomaan reitittimeen Ethernet-kaapelilla. Kytke Ethernet-kaapeli Ethernet-liitäntään takana nopea modeemi ja kytke toinen pää Internet / Modeemiportti takana langattoman reitittimen. Tämä portti on yleensä vieressä langattoman reitittimen virtajakki.

2 Liitä kannettavan langattoman reitittimen käyttämällä toista Ethernet-kaapelilla. Sammuta kannettava tietokone ennen sen liittämistä langattomaan reitittimeen. Kytke Ethernet-kaapelin mukana langattoman reitittimen kannettavaan Ethernet -liitäntä, joka sijaitsee takana kannettavan tietokoneen. Kytke toinen pää Ethernet-kaapelin yksi LAN-porttia takana langattoman reitittimen. Langattomat reitittimet on useita LAN-porttia; sillä ei ole väliä kumpi käytät.

3 Ensinnäkin, käynnistä nopea modeemi, odota 2 minuuttia. Tämä antaa modeemin aikaa yhteyden Internet palveluntarjoajan palvelimelle. Varmista, että modeemin tilavalojen osoittavat, että se on saanut yhteyden. Seuraavaksi kytke langattoman reitittimen verkkolaite langattomaan reitittimeen ja pistorasiaan. Odota 2 minuuttia langattoman reitittimen tunnistaa modeemin. Tiedät, että se on saanut yhteyden, jos kaikki valot edessä langaton reititin ovat. Lopuksi päälle kannettavan tietokoneen. Jos et kytke nämä laitteet päälle tässä järjestyksessä, et ehkä voi muodostaa yhteyttä Internetiin.

4 Kirjaudu langattomaan reitittimeen URL. Avaa verkkoselain kannettavan tietokoneen. Vuonna osoiteriville, kirjoita langattoman reitittimen osoite, joka löytyy reitittimen käsikirja tai valmistajan verkkosivuilta. Paina "Enter" tai klikkaa "Go". Tämä tekee kannettavan tietokoneen kommunikoida reitittimen ja lataa reitittimen asetukset sivulla.

5 Input käyttäjätunnus ja salasana. Kun kirjoitat langattoman reitittimen URL, valintaikkuna ilmestyy vaativat sinua antamaan käyttäjätunnus ja salasana. Useimmat langattomat reitittimet "default käyttäjätunnus on" admin "ja oletussalasana on" salasana "tai jätetään tyhjäksi. Muista, että tekstin laatikot ovat kirjainkoko.

6 Määritä reitittimen asetukset ja langattomat asetukset. Riippuen tuotemerkin langattoman reitittimen, sivu voi automaattisesti ladata ohjatun asennuksen loppuun reitittimen asetuksia. Yksinkertaisesti noudata näytön ohjeita, kirjaudu ulos sivun asennuksen loppuun reitittimen kannettavan tietokoneen. Muuten, voit lisätä langattoman reitittimen asennus-CD ja noudata sen ohjeita.

Vihjeitä

  • Jotta voit muodostaa Internet-yhteyden langattomasti langattoman reitittimen ja kannettavan tietokoneen, kannettavan tietokoneen on oltava sisäinen tai ulkoinen langaton card.Placing langaton reititin on keskeisellä paikalla kotona tai toimistossa, pois seinistä, kasvaa signaalin voimakkuus koko rakennus.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita