Kuinka käyttää Backup Disk

Kuinka käyttää Backup Disk
Varmuuskopiolevy on elintärkeää tietokoneen ylläpito; se estää sinua menettää arvokkaita ohjelmia tai tietoja, jos virus hyökkää tietokoneen tai tietokoneen kärsii kiintolevyn vika. Varmuuskopiolevy on hyödyllinen vain, jos käytät sitä säännöllisesti ja skannata se estää viruksen vahingoittamatta varmuuskopiot. Käyttämällä varmuuskopiolevy on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Ohjeet

1 Scan kanssa virustorjuntaohjelmisto tietoja tai ohjelmia haluat varmuuskopioida. Tämä auttaa varmistamaan, että ohjelmat eivät ole vahingoittuneet ennen tukemalla niitä.

2 Kytke varmuuskopiolevy tietokoneeseen. Useimmat varmuuskopiolevy laitteiden liittämisen tietokoneeseen USB-kaapelilla, joka sopii laitteen ja porttiin yleensä löytyy takana tai sivulla tietokoneellesi.

3 Korosta ohjelmia haluat varmuuskopioida ja oikealla klikkaa niitä.

4 Valitse "Kopioi" pop-up valikosta.

5 Valitse varmuuskopio levylle valikon, jossa voit valita ohjelmia "kohde. Tietokone lähettää jäljennökset ohjelmista varmuuskopion levylle.

6 Irrota levy laite tietokoneesta, kun siirto on valmis.

Vihjeitä

  • Voit varmuuskopioida koko käyttöjärjestelmä, avata Käynnistä-valikkoon ja valitse "Ohjauspaneeli" päästä "Järjestelmä ja ylläpito." Klikkaa "Backup and Restore" ja noudata näytön ohjeita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita