Kuinka käyttää cURL Proxy

Libcurl (cURL) on lisäosa kirjasto PHP, web skriptikieli, joka tarjoaa mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa eri palvelimille eri vaihteleva valikoima protokollia. cURL lisää toiminnallisuutta sivustot sallimalla voi kommunikoida suoraan muiden Internet-palveluja. Esimerkiksi sisältöä toiseen sivustoon voidaan yhdistää ja välittää takaisin käyttäjälle. cURL tukee myös valtakirjat, jotka toimivat väli- yhdyskäytävänä lähde ja määränpää cURL pyynnöstä.

Ohjeet

1 Avaa uuden tai olemassa olevan PHP-tiedosto tekstieditorissa.

2 Siirry rivin jossa cURL pyyntö on läsnä tai kirjoita "$ ch = curl_init ();" uuden linjan aloittaa uuden cURL pyynnöstä. Tämä käynnistää cURL pyynnön ja säästää cURL kahva "$ ch" muuttuja.

3 Tyyppi "curl_setopt ($ kjs, CURLOPT_HTTPPROXYTUNNEL, 1);" päälle uuden linjan alla edellisen lausunnon. "Curl_setopt" -toiminto asettaa cURL siirto vaihtoehtoja; Tässä tapauksessa se aiheuttaa siirron käyttää välityspalvelinta.

4 Tyyppi "curl_setopt ($ kjs, CURLOPT_PROXY, '');" alapuolella edellisen komennon. Kirjoita sitten välityspalvelimen osoite ja portin numero, kaksoispisteellä erotettuna, sisällä yksi lainaus merkkien "curl_setopt" -toiminto. Jos esimerkiksi välityspalvelimen osoite on "myproxy.com" ja portin numero on "80" jälkeen rivi "curl_setopt ($ kjs, CURL_OPTPROXY," myproxy.com: 80 '); " on merkitty uusi rivi. Komento määrittää välityspalvelimen ja portin numero siirron vaihtoehtoja.

5 Tallenna PHP-tiedosto ja sulje tekstieditori.

Vihjeitä

  • Siirto komento jätä suorittamatta, jos välityspalvelin ei löydy.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita