Kuinka käyttää Feedburner Mail simpanssi

Kuinka käyttää Feedburner Mail simpanssi
Google FeedBurner ja Mail simpanssi ovat kaksi keskeisiä välineitä bloggaajia tai omistajien uutisia suuntautunut sivustot. FeedBurnerin avulla käyttäjät voivat kirjautua syötteen ja antaa sinulle useita vaihtoehtoja hallita RSS-syötteitä. Mail simpanssi voit pyytää ja pitää sähköpostiosoitteet lukijoiden erityinen online-tietokanta ja määräajoin lähettää heille uutiskirjeen tai lisätietoja tuotteesta tai palvelusta. Molempia työkaluja voi lisätä lukijakunta merkittävästi.

Ohjeet

1 Siirry Google FeedBurner verkkosivuilla ja allekirjoittaa tai anna Google käyttäjätunnus ja salasana.

2 Kirjoita sivuston osoite haluat feedburner seurata missä lukee "Valmis Polta Feed?" Napsauta "Seuraava" ja tarkista seuranta ominaisuuksia haluat.

3 Siirry "julkaista" -välilehti luoda syötteen kuvake blogi. Kopioi koodi annetaan sinulle ja navigoida blogiisi kojelautaan.

4 Liitä koodi alueella määritelty FeedBurnerin tyyppi blogin alustan olet. Tämä luo kuvakkeen blogissa, joten lukijat yksinkertaisesti painaa nappia saada mitään uutta tietoa lisäät blogiisi ilman käsin mennä verkkosivuilla. Tämä uusi tieto sijoitetaan FeedReader he käyttävät ja luetellaan Internet-selaimen yläpalkissa tai niiden syöttölaite kotisivun, olipa se Yahoo, Google, MSN tai muita lukija.

5 Siirry Mail simpanssi verkkosivuilla ja rekisteröidy uutiskirjeen palvelu. Mail simpanssi uutiskirje ohjelma antaa sinulle paremman uutiskirjeen ominaisuuksia kuin integroitu Feedburner email tilauspalvelu ja on ilmainen jopa 500 tilaajaa. On pieni kuukausimaksu postituslistoja, jotka ylittävät tämän määrän.

6 Lataa ja uudelleen ladata blogi plugin tarjoama Mail simpanssi sinun bloggaaminen foorumi. Plugin asentaa eri tavalla, riippuen blogissa alustalla olet. Useimmissa tapauksissa voit yksinkertaisesti mene blogiisi kojelautaan, etsi "Plugins" vaihtoehto ja klikkaa "Selaa" -painiketta paikanna ladattu Mail simpanssi plugin olet tallentanut tietokoneellesi.

7 Määritä Mail simpanssi plugin toimimaan blogiisi aktivoimalla plugin kojelautaan ja seuraavat ohjeita. Nämä vaihtelevat hieman eri bloggaaminen alustoille.

8 Klikkaa blogi sivun, jossa olet asentanut Mail simpanssi ja sinun pitäisi nähdä uuden tilauskenttään. Tämä ruutu mahdollistaa uusien RSS-lukijat kirjautua sähköposteja tai ilmoituksia luot ylimääräisiä liittyvät tiedot alasi.

9 Kirjaudu omalle Mail simpanssi tilille viikoittain tai kuukausittain ja luoda uutiskirjeen kanssa yksi käytettävissä malleja. Luo uutiskirje käyttäen tietoa saat RSS-syötteet kirjaudut tai yhden kirjoitat oman lähteistä. Klikkaa sähköpostilista nähdä äskettäin lisätty sähköpostin yhteystietoja ihmisiä, jotka tekivät kautta FeedBurnerin tilejä.

10 Klikkaa "RSS sähköpostiin" uutiskirje kampanja, jos haluat Mail simpanssi ottaa katkelmia uuden blogin artikkeleita ja luoda uutiskirjeen, joka lähetetään automaattisesti päivittäin tai tietty viikonpäivä. Anna blogisi osoite "RSS Feed URL" -kenttään. Valitse aika lähettää uutiskirjeen ja odottaa uutiskirje lähetetään päivänä ohjelmoitu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita