Kuinka käyttää iSight Ilman PhotoBooth

ISight, kameran sisäänrakennettu jokainen MacBook ja MacBook Pro on tehokas web-kamera ja silti kamera, joka on yhteensopiva monenlaisia ​​ohjelmistoja. ISight-kamera käytetään usein PhotoBooth, niputettu valokuva ja video sovellus, joka tulee OS X -käyttöjärjestelmän. Tämä ohjelma puuttuu monia ominaisuuksia, ja siellä on runsaasti muita ohjelmiston osia, jotka voivat parantaa iSight toimivuutta ja ominaisuuksia.

Ohjeet

1 Käynnistä MacBook tai MacBook Pro, pitämällä virtapainiketta. Odota, että tietokone ajaa läpi sen käynnistyksen rutiinia.

2 Lataa Quicktime Esittäjä, sovellus, joka käyttää iSight tehdä videoita ja webcam syötteitä. Ohjelman voi ladata linkistä lueteltu Resurssit osassa.

3 Asenna Quicktime Esittäjä, kaksoisnapsauttamalla ladattua .dmg-tiedosto. Sitten kaksoisklikkaa Quicktime Esittäjä tiedostoa ja noudata asennusohjelman ohjeita, jotka näkyvät näytössä.

4 Avaa Quicktime Esittäjä kaksoisnapsauttamalla sen kuvaketta alla sovelluksen valikosta.

5 Käytä Esittäjä tallentaa videon ja web-syötteitä iSight. Punainen nauhoituspainiketta tallentaa videokuvaa, ja asetukset voi muokata alla valikosta, joka on alle Quicktime Esittäjä valikosta vasemmassa yläkulmassa. Lisätietoja tarkista Ohje-valikosta ylemmän keskitulotason osan ruudusta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita