Kuinka käyttää Key Generator Windows XP

Kuinka käyttää Key Generator Windows XP
"Keygens," tai "Key Generaattorit" ovat ohjelmia, jotka luovat satunnaistetussa tuoteavaimet, sarjanumerot ja rekisteröinti koodit tuotteille. Nämä tiedostot ovat hyödyllisiä, jos kadonneen Product Key alkuperäisen ohjelmiston asennuksen. Käyttämällä avain generaattorit Windows XP on helppoa ja vaatii vain keygen itse.

Ohjeet

Kuinka käyttää avain generaattori Windows XP

1

Käytä Key Generator asentaa ohjelmia, joista sinulla ei enää ole alkuperäinen tuote avaimia.
Avaa avain generaattori ohjelmahakemustasi haluat asentaa kaksoisnapsauttamalla tiedostoa. Saatat pyydetään kirjoittamaan käyttäjätunnus liittyvän ainutlaatuinen avain; vapaasti käyttää vain etunimesi, nimikirjaimet tai alias. Tämä tieto on tarpeen vain tuottaa avaimen ja ei tallenna avain generaattori itse ohjelmaan.

2 Klikkaa "Luo Key" alareunassa avain generaattori ikkuna ja ohjelma luo ainutlaatuisen, satunnaistettu tuoteavain tai sarjanumero ohjelmaa. Voit luoda niin monta tuoteavaimet kuin haluat, mutta vain yksi avain tarvitaan asennukseen.

3 Valitse tuote avain tuottama Keygen ohjelma ja napsauta hiiren kakkospainikkeella korostettuna numeroita ja kirjaimia. Valitse "Kopioi" ja sitten "Liitä" tuote avain haluamasi ohjelman asennus valikosta. Voit myös kirjoittaa tuoteavain luot alas ja kopioi se manuaalisesti asennusohjelman ikkuna. Klikkaa "Next" asennusohjelman ikkuna kirjoittamisen jälkeen Product Key, ohjelma olisi heti tarkistaa Product Key ja alkaa asentamalla tietokoneeseen.

Vihjeitä

  • Jos ohjelma haluat asentaa ei tunnista tuoteavain tai sarjanumero olet luonut avain generaattorit Windowsissa, yksinkertaisesti ajaa Keygen ohjelma uudelleen ja saada uusi tuote avain. Syötä uusi avain, ja asennus olisi tunnustettava se hetkessä ja jatkaa asentaa. Aina tarkista, että olet oikein kopioinut tuotteen avaimen kirjaimia ja numeroita ja muistaa kiinnittää huomiota arvo. ("EFF2-fgT9-PvbM" ei ole sama kuin "Eff2--FGt9-pVBm.")

Aiheeseen liittyviä artikkeleita