Kuinka käyttää näppäimistön oikein

Kuinka käyttää näppäimistön oikein
Työskentely tietokoneella voi tuntua helppo työ verrattuna joihinkin fyysistä työtä, mutta käyttäen näppäimistöä tuntia kerrallaan voi ottaa veronsa kehon. Riippuen siitä, kuinka asetat tuolin ja näppäimistön käyttöön, voit vaikuttaa selkää, ranteita, kaulan ja muut nivelet. Tulokset voivat vaihdella tilapäisesti kipeä niska nivelsiteiden kantoja, jotka aiheuttavat kipua vuosia. Luo mukava työasema ja käyttää näppäimistöä oikein ja sinulla on vähemmän kipua lopussa pitkän päivän.

Ohjeet

1 Säädä tuolin niin, että jalkasi ovat tasaisesti lattialla polvet 90 asteen kulmassa. Istu tuolilla niin, että selkä on vasten tuolin selkänoja.

2 Aseta näppäimistö alapinta, joka on tasolla kyynärpäät. Jos et voi tehdä näppäimistön päälle mitään pienempi, kokeile nostaa tuolin korjata kulma käsivarressa. Laita kirja alla jalat kuin jakkara tarvittaessa.

3 Kirjoittamalla ranteet näppäimistön yläpuolella. Lepo ranteen pohjassa näppäimistön tai rannetuki kirjoittaessasi voi aiheuttaa rasitusvammoja kuten rannekanavaoireyhtymä. Käytä rannetuki kun et käytä näppäimistöä, yksinkertaisesti levätä ranteet.

4 Tyyppi käyttäen kaikkia 10 sormet tehokkain liike. Opi koskettaa tyyppi ja käytäntö kunnes käytät näppäimistöä ilman koskaan katsot kädet.

Vihjeitä

  • Lisää alempi Näppäintaso työasemaan pysyvästi alentaa näppäimistön mukavampaa korkeus.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita