Kuinka käyttää Uuden Power Supply Compaq Presario PC

Kuinka käyttää Uuden Power Supply Compaq Presario PC
Kun se on tarpeen päivittää tai yksinkertaisesti korvata virtalähdettä Compaq Presario PC, monet jälkimarkkinat virtalähteet ovat saatavilla. Monet päivitys komponentit kuten uusi usean ytimen prosessorit ja nopea näytönohjaimet vaativat enemmän tehoa kuin koskaan ennen. Virtalähteen kanssa suuremman tuotannon malli mahdollistaa näiden komponenttien ajaa ja auttaa myös pitämään tietokoneen jäähdytin. Vuoteen käydessä alhaisempi kapasiteetin suuri virtalähde on tehokkaampi kuin pienempi. Opi vaihtaa virtalähteen ja parantaa tehokkuutta.

Ohjeet

1 Varmuuskopioi kaikki tärkeät tiedostot Compaq Presario PC jos mahdollista.

2 Sammuta tietokone ja irrota kaikki kaapelit ja ulkoiset laitteet tapauksessa.

3 Irrota kotelo kansi ja kiinnitä hauenleukakiinnitin loppuun antistaattinen rannehihna pois tieltä paljaan metallin sijainti kotelon sisällä. Liitä toinen pää noin ranteen.

4 Purista säilyttäminen leike tehojohtimien että pitävät emolevyn ja vedä johdot suoraan ylös katkaista niitä. Huomaa sijainti kaikkien liidejä myöhempää asennettaessa uusi virtalähde.

5 Tartu tehojohtimien kiintolevyn ja optisen aseman reunoista ja heiluta niitä edestakaisin samalla vetämällä suoraan ulos irrota kovalevyn niitä.

6 Irrota kaikki muut tehojohtimien lähtöisin virtalähteen kuten asia faneja tai johdot, jotka menevät suoraan lisälaitekortin kuten näytönohjain.

7 Irrota ruuvit ulkopuolelta niin, että pitää virtalähde paikalleen samalla tuetaan virtalähde estää sitä pudottamalla muut tietokoneen sisällä.

8 Irrota kaikki sisäiset kannattimet kiinnitetään virtalähde ja poista virtalähde Compaq Presario. Näitä voidaan irrottaa asian ja poistaa virtalähteen tai irrotettu sähköverkosta ja jättää asian riippuen kiinnikkeitä.

9 Siirrä kaikki kannattimet kiinni virtalähteen yli uuden virtalähteen samaan paikkaan ja aseta uusi virtalähde koteloon. Huomaa suunta virtalähteen ja miten neljä ruuvia, jotka pitävät sen laukusta offset hieman sopivat vain yhdellä tavalla. Yhdistä kaikki kannattimet ja ruuvaa virtalähde tapauksessa.

10 Kytke johdot emolevyn työntämällä ne suoraan liittimiin, kuten on osoitettu leikkeen ja muoto johtaa, kunnes liittimet napsahtavat paikoilleen.

11 Kytke virtajohdot kiintolevy ja optinen asema ja muita asemia, tuulettimet tai lisäkortit, joka oli valta johtaa menossa heille vanhasta virtalähteestä.

Vihjeitä

  • On normaalia virtalähde on useita ylimääräisiä johtaa lähtöisin siitä; nämä voidaan jättää irti.
  • Kääri nylon nippuside ympärille irtonaisia ​​johtoja siivota järjestelmän sisällä, mutta älä kiristä niitä, koska tämä voi vahingoittaa eristys. Jätä hieman löysää siten, että johdot voivat liukua vapaasti sisälle nippusiteillä.
  • Älä pakota liitintä väärään suuntaan kuin tämä voi aiheuttaa pysyviä vaurioita emolevyn ja virtalähteen, kun järjestelmä on kytketty päälle. Pidä virtajohdot hankausta fanit tietokoneen sisällä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita