Kuinka lisätä animaation Powerpoint

PowerPoint on esitys ohjelmisto Microsoftin kehittämä. Muoto on samanlainen klassinen projektori diaesitys, mutta voit raskaasti muokata PowerPoint-esityksiä teemoja, videoita ja animaatioita. Lisääminen animaation avulla voidaan luoda silmä herättäviä intro uusi dia ja yllättää katsojat, kunhan animaatiot eivät ole liikaa. Animaatioiden esineitä ja tekstiä slide on yksinkertainen prosessi, joka vaatii vain muutaman askeleen.

Ohjeet

1 Avaa PowerPoint diaesitys ja valitse teksti tai objekti - kuten valokuva tai video - haluat animoida. klikkaamalla tekstin tai objektin.

2 Klikkaa "Animaatiot" -välilehti sijaitsee yläosaa kohti ohjelman. Tämä avaa animaatio vaihtoehtoja nauha työkalupalkin.

3 Klikkaa animaatio "Animaatiot" ryhmä. Kun klikkaat animaatio PowerPoint esikatsella vaikutusta sinulle.

4 Mukauta animaatio klikkaamalla "Mukautettu animaatio" -painiketta. Tämä avaa uuden työkalupalkin jossa sinulla on valvoa animaatio.

5 Valitse, miten haluat animaation aloittaa klikkaamalla "Start" -valikosta ja valitsemalla "Start klikkaa" "Aloita edellinen" tai "Käynnistä aikaisempi." "Aloita edellinen" alkaa animaatio samaan aikaan kuin edellisen animaation, kun taas "Käynnistä jälkeen edellisen" alkaa heti edellisen jälkeen animaatio.

6 Valitse mihin suuntaan haluat animaation lähtöisin klikkaamalla "Suunta:" -pudotusvalikosta valitsemalla sopiva suunta.

7 Valitse nopeus animaatio "Nopeus:" -pudotusvalikosta.

8 Järjestä järjestys animaatioita suuri animaatio laatikko alla avattavasta valikosta. Klikkaa animaatio, sitten joko napsauttamalla ylä- tai alanuolta järjestää animaatio tilaus.

9 Esikatsele dia animaatio klikkaamalla "Play" -painiketta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita