Kuinka lisätä uusi langaton verkko Windows XP

Kuinka lisätä uusi langaton verkko Windows XP
Microsoft Windows XP -käyttöjärjestelmä on varustettu langattoman verkon palveluita ja välineitä, kuten "Wireless Zero Configuration" helpottaa langattoman verkon asetukset ja hallinto. Kuitenkin lisäämällä kokoonpano langattomat verkot eivät lähetä SSID voi vaatia manuaalisia määrityksiä. Lisää langattoman verkon manuaalisesti Windows XP, kun tietokone ei saa yhteyttä automaattisesti langattomaan verkkoon.

Ohjeet

1 Napsauta "Käynnistä" -painiketta Windows XP työpöydän ja valitse "Suorita" laatikon avautuvasta valikosta. Kirjoita "ncpa.cpl" in "Run" ja painat "Enter" -näppäintä. "Verkkoyhteydet" -ikkuna.

2 Napsauta hiiren kakkospainikkeella Langaton verkkoyhteys -kuvaketta ja valitse "Ominaisuudet" valikosta.

3 Klikkaa "Langattomat verkot" -välilehti ikkunasta. Rastita "Windows määrittää langattoman verkon automaattisesti" -valintaruutu.

4 Napsauta "Lisää" -painiketta, joka sijaitsee "Ensisijaiset verkot" -osiossa. Kirjoita SSID tai langattoman verkon nimen "Verkon nimi (SSID)" laatikko. Valitse "Network Authentication" pudotusvalikosta ja klikkaa vaihtoehto, joka sopii verkko, johon haluat yhdistää. Klikkaa "Tietojen salaus" pudotusvalikosta ja klikkaa vaihtoehto, joka sopii asetukset verkko. Kirjoita langattoman verkon salalause avain "Network key" -kenttään ja kirjoita sitten salalause avain jälleen "Vahvista verkkoavain" tekstikenttään. Valitse "OK" painiketta tallentaaksesi asetukset.

5 Napsauta hiiren kakkospainikkeella langattoman verkon kuvaketta "Verkkoyhteydet" ikkuna ja klikkaa "Näytä vapaat langattomat verkot". Klikkaa verkossa juuri määritetty ja klikkaa "Connect" -painiketta varmista, että tietokone voi nyt muodostaa yhteyden verkkoon.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita