Kuinka luoda salatun vetoketju 7Zip

Kuinka luoda salatun vetoketju 7Zip
7Zip on avoimen lähdekoodin tiedostojen pakkaus-ohjelmisto, joka tukee 7z, Terva ja Zip-pakkausformaatit. 7Zip ylpeilee korkea puristussuhde ja voidaan pakata tiedostoja pienempään kokoon kuin Microsoft Windows sisäänrakennettu puristus handler. Lisäksi 7Zip tukee luomista salattu zip-tiedostoja. Kun pakattu tiedosto on salattu, sinun täytyy olla salasana, jotta pura tiedoston ja käyttää sisältämien tietojen pakattuun kansioon. 7Zip on helppo luoda salattuja zip-tiedostoja suojaamaan arkaluontoisia tietoja.

Ohjeet

1 Avaa Käynnistä-valikko ja valitse "Kaikki ohjelmat" paikantaa 7Zip. Klikkaa "7Zip File Manager" käynnistää ohjelma.

2 Käytä 7Zip File Manager navigoida tietokoneen tiedostot ja kansiot. Etsi haluamasi tiedot pakata osaksi salattu Zip kanssa 7Zip.

3 Valitse tiedosto tai kansio, jonka haluat pakata. Klikkaa "Lisää" in 7Zip työkalurivin lisätä kansion arkistoon.

4 Valitse "Zip" alkaen "Archive Format" pudotusvalikosta. Valitse määrä puristus "Compression Level" pudotusvalikosta. "Normaali" pakkaus on hyvä useimmille tiedoston kokoa, mutta voit pakata suurempia tiedostoja "Maximum" tai "Ultra" asetukset. Muista, että korkeampi puristus käyttää enemmän laskentatehoa ja voivat vaikuttaa tietokoneen suorituskykyä ja 7Zip pakkaa tiedoston.

5 Valitse, miten tiedostot pakataan. Tämä vaihtoehto voidaan jättää sen Oletusvalinta ellei sinulla ole erityistarpeita zip-tiedosto.

6 Syötä salasana alla "Salaus" otsikon. Syötä salasana uudelleen tarkistaa se. Valitse salaustavan avattavasta. Valitse "OK" Zip ja salata pakatun tiedoston.

Vihjeitä

  • Jos käytät 7z arkistomuoto oman pakatun tiedoston, voit myös valita salata nimet kohteita pakatun tiedoston.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita