Kuinka muuttaa Default Settings Word-asiakirjat

Jos löydät itsesi tehdä muutoksia fontin tyyliä tai kappalevälit aina kun avaat uuden Microsoft Word-asiakirjaan, haluat ehkä harkita muutoksia oletusasetuksiin. On monia oletusasetukset, mutta jos otat aikaa käydä läpi asetukset ja tehdä muutoksia omien mieltymysten, säästät aikaa, kun käytät Wordin tulevaisuudessa.

Ohjeet

1 Avaa Microsoft Word ja valitse "Home" -välilehti, jos se ei ole jo auki.

2 Valitse Fontti-painiketta Avaa valintaikkuna. Voit tarkastella eri fontteja, fontteja ja fontin kokoa täällä. Valitse fontti asetukset haluat käyttää ja klikkaa Default-painiketta ja varmista, että haluat muuttaa oletusasetuksia.

3 Napsauta kohta avataksesi kohta valintaikkuna. Valitse linjaus, sisennys ja kappalevälit haluat käyttää. Kun olet tehnyt valinnat, napsauta "Default" ja tarkista, että haluat muuttaa asetuksia.

4 Klikkaa "Page Layout" välilehti ja valitse Page Setup-painiketta. Aseta marginaalit ja sivun suunnan haluat käyttää kaikkia Word-asiakirjoja. Klikkaa "Default" ja valitse "Yes" tarkistaa muutokset.

5 Napsauta Office-painiketta ja valitse "Wordin asetukset." Klikkaa "Suosittu" -välilehti ja valitse värimaailman haluat käyttää Word.

6 Avaa "Display" asetukset Wordin asetukset-valikon. Voit muuttaa sivun näyttöasetukset, valitaanko näyttää muotoilumerkit ja muuttaa tulostuksen oletusasetuksia täällä. Kun olet tehnyt muutoksia Wordin asetukset, napsauta "OK".

Aiheeseen liittyviä artikkeleita