Kuinka pakata AVI tiedostoja Freeware 1

Kuinka pakata AVI tiedostoja Freeware 1
AVI-tiedostot ovat videotiedoston yleisesti lähtö videotallennus ohjelmisto. AVI-tiedostot ovat yleensä erittäin suuria, koska ne ovat lähtönä tallennus-ohjelmisto. Jotta voitaisiin vähentää tiedostokoko AVI, se on pakattu erikoistunut ohjelmisto. On olemassa useita freeware puristus ohjelmia on saatavilla Internetissä, jotka pystyvät puristamaan AVI-tiedostoja. Pakkaus vähentää laatua videon hieman, mutta tekee paljon helpompi jakaa tiedoston verkossa takia alentunut tiedostokoko.

Ohjeet

1 Hanki ja asenna freeware levynpakkausapuohjelmaa Internetistä. On olemassa lukuisia ilmaisia ​​ohjelmia saatavilla.

2 Avaa levynpakkausapuohjelmaa, klikkaa "File" ja valitse "Import" vaihtoehto. Liiku tietokoneesi kansioita haluamasi video ja klikkaa "Avaa". Odota, kunnes tiedosto on ladattu kokonaan ohjelmaan ennen siirtymistä.

3 Valitse "File" ja sitten "Export". Valintaikkuna tai ikkuna näyttää lukuisia pakkausasetuksia. Säädä asetukset tasolle haluat. Jotta pakata AVI tiedosto dramaattisesti, valitse heikkolaatuinen tai keskipitkällä laatu vaihtoehto. Valitse kohdekansio pakatun tiedoston ja klikkaa "Vie".

4 Suunnista kohteeseen määrittämääsi kansioon ja viet hiiren videotiedosto. Huomaa sen tiedostokoko. Vertaa pakattu videon tiedostokoon pakkaamatonta videota koko. Jos tarvitset enemmän pakkaus, älä pakkaa jo pakatun tiedoston, koska laatu heikkenee erittäin nopeasti.

Vihjeitä

  • Muuntaminen AVI tiedoston toiseen tiedostotyyppi - kuten MPEG - on toinen tapa vähentää merkittävästi tiedoston kokoa video. Ilmainen pakkaus ohjelmisto pystyy tekemään joitakin muunnoksia kuten tämä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita