Kuinka palauttaa Internet Explorer 7 -päivityksen jälkeen

Internet Explorer 8 on Microsoftin & rsquo; s uusin tarjonta web-selaimen markkinoille heinäkuun 2010 aikana kehitysvaihe Internet Explorer 8, Microsoft väitti, että selain kulkisi Acid2 testiä, mikä tarkoittaa, että monet verkkosivut, jotka Internet Explorer 7 ei tehdä oikein näyttäisi hieno Internet Explorer 8. Tämän parannetun selaimen moottori, jotkut vanhemmat sivuja, jotka oli tarkoitus sopeutua standardien vanhempien Internet Explorer -versioiden voi tehdä väärin. Internet Explorer 8 & rsquo; s lähestymistapa ongelmaan on uusi yhteensopivuus tilassa, että voit manuaalisesti laukaista jos sivu ei näytä oikealta. Jos et pidä luottaa tämän ominaisuuden liikaa, voit poistaa Internet Explorer 8 palauttaa edellisen version.

Ohjeet

Windows XP

1 Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset ja pää "Ohjauspaneeli" alkaen "Käynnistä" -valikosta. Napsauta tai kaksoisnapsauta & ldquo; Lisää tai poista sovellus & rdquo; kuvaketta.

2 Klikkaa & ldquo; Windows Internet Explorer 8 & rdquo; merkintä. Napsauta & ldquo; Poista & rdquo; -painiketta aloittaa poisto.

3 Seuraa ohjeita näkyy ohjatun. Käynnistä tietokone uudelleen prosessi.

Windows Vista

4 Napsauta "Käynnistä" taivaankappale ja mene "Ohjauspaneeli". Napsauta & ldquo; Uninstall Program & rdquo; linkki alla & ldquo; Ohjelmat & rdquo; luokka. Jos käytät perinteistä näkymää, kaksoisnapsauta & ldquo; Ohjelmat ja toiminnot & rdquo; kuvaketta.

5 Napsauta & ldquo; Näytä asennetut päivitykset & rdquo; linkki tehtäviin ruudussa. Kaksoisnapsauta & ldquo; Windows Internet Explorer 8 & rdquo; merkintä asennettujen päivitysten luettelossa. Click & ldquo; Kyllä & rdquo; Vahvista, että haluat poistaa päivityksen. Kirjoita järjestelmänvalvojan salasana pyydettäessä ja valitse & ldquo; Jatka. & Rdquo;

6 Seuraa näytön ohjeita poistaa Internet Explorer 8. Käynnistä tietokone uudelleen Windows päättää prosessin.

Vihjeitä

  • Jos käytät Windows Vista ja ei löydä merkintä, lataa Komentorivi kirjoittamalla & ldquo; cmd.exe & rdquo; ilman lainausmerkkejä Käynnistä-valikon hakukenttään. Napsauta hiiren kakkospainikkeella "cmd.exe" kohta, joka näkyy ja valitse & ldquo; Suorita järjestelmänvalvojana. & Rdquo; Kirjoita seuraava komento täsmälleen (kanssa lainausmerkin lopussa, mutta ei alussa): FORFILES / P% WINDIR% \ huolto \ Paketit / M Microsoft-Windows-InternetExplorer-8 * .mum / c "cmd / c kaiun poistaminen pakettifname & amp; & amp; start / w pkgmgr / ylös:fname / norestart ".
  • Jos käytät Windows XP, Windows vain palauttaa Internet Explorer 7, jos olet päivittänyt Internet Explorer 7 Internet Explorer 8. Muuten Windows palauttaa sen oletusarvoksi Internet Explorer, joten sinun täytyy napata Internet Explorer 7 asennusohjelma IE7 etusivulle (ks Resources).

Aiheeseen liittyviä artikkeleita