Kuinka parantaa Aika ensimmäinen tavu

Kuinka parantaa Aika ensimmäinen tavu
Ylläpitäjät pyrkiä parantamaan latausnopeudet niille katseluun verkkosivuillaan. Voi parantaa aika, joka kuluu, että käyttäjä vastaanottaa ensimmäisen tavun sivuston tietoja käyttämällä erilaisia ​​tekniikoita. Tämä antaa sinulle monia etuja, mukaan lukien mahdollinen parannus sivuston Google sijoitusta. Google aloitti säätämällä sijoitusta sivustoja, jotka ladata erityisesti nopeasti tai hitaasti vuonna 2009. Nopeampi lataaminen lisää myös myynnin verkkokaupoissa sivustoja.

Ohjeet

1 Lisää sivustosi Content Delivery Network (CDN), joka on kokoelma web-palvelimet sijoitetaan lähelle maailman suurten asutuskeskusten. Kun käyttäjä pyytää sivusi, CDN toimittaa tiedot lähimmästä palvelimelle, parantaa aika ensimmäinen tavu saanut. Ladata sivuston ohjeiden avulla määritelty erityinen CDN päätät käyttää.

2 Pakkaa kokoa tiedostoja käyttämällä "gzipping" tai muu levynpakkausapuohjelmaa. Käytä palvelimen ja tarkista, että se pakkaa kunkin osan Web-sivun. Käytä "mod_gzip_on" tai "mod_deflate" ominaisuus Apache, jos tämä on palvelin olet päättänyt käyttää.

3 Poista ohjaukset, koska ne reitittää käyttäjän tiedostosta toiseen ja kasvattaa dramaattisesti aika kuluu käyttäjä vastaanottaa ensimmäisen tavun tiedosto. Puhu Web-kehittäjä noin ohjaukset ja ohjata häntä poistamaan ne menetelmällä sopiva Web-ohjelmointi puitteet.

4 Cache kaikki "Asynchronous JavaScript And XML" (AJAX) kehotetaan vähentämään tarvittavaa aikaa osittainen sivu päivittyy. Määritä jokaisen Web-sivun, jotta käyttäjän asiakas tallentaa jokaisen AJAX pyynnöstä, ja voi käyttää tallennettuja tietoja vastaamaan tulevaisuuden pyyntöihin.

5 Testaa sivustosi jatkuvasti mitata parannuksia. Käytä vapaa analyysityökaluja kuten YSlow mitata edistymistä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita