Kuinka tehdä Kello Photoshop

Kuinka tehdä Kello Photoshop
Kun luot Web-sivun, on tärkeää luoda näyttäviä ja visuaalisesti pysähtymisvaiheesta kuvat, jotka kiinnittävät kävijän, mutta nämä grafiikka on räätälöity erityistarpeisiin sivustosi. Jos esimerkiksi haluat luoda graafisia anna kävijä tietää, että on määräaika tulossa joitakin erityisiä myynnin tai tapahtuma, yksi tapa tehdä tämä on asettaa graafisen kellon ylä- tai alapuolella ilmoitus. Luominen tällainen grafiikka on suhteellisen nopea ja suoraviivainen prosessi, jos käytät Adobe Photoshop.

Ohjeet

1 Avaa Photoshop. Valitse "File" valikosta ja klikkaa "Uusi". Valintaikkunassa avautuvassa valitse numerot pikselin leveys ja korkeus, jotka haluat kellon graafinen Web-sivulla. Valitse "OK".

2 Klikkaa "Uusi taso" kuvaketta alareunassa "Tasot" paneeli. Valitse "elliptinen" työkalu työkaluriviltä, ​​ja vaihtoehdot yläosassa, aseta työkalu "Path". Pidä vaihtonäppäintä alhaalla ja vetää polku keskelle kankaalle, valitse "Path" -välilehti ja klikkaa hiiren oikealla tiellä esitetty. Valitse "Stroke Path."

3 Muuta "elliptinen" työkalu "Fill" ja käyttää sitä tehdä Keskikiinnitteiset käsille. Käytä "Siirrä" työkalu varmista nivelpisteessä on keskitetty.

4 Klikkaa "Uusi taso" kuvaketta alla "Tasot" paneeli. Valitse "Mukautettu" muoto työkalu. Vuonna esiasetukset yläosassa, valitse "Arrow" muoto. Sitten käyttää työkalu piirtää toinen käsi kankaalle. Käytä "Transform" välineillä "Muokkaa" kokoa ja sijoita nuoli haluamaasi paikkaan.

5 Toista vaihe 4 tehdä muita kädet kellon. Käytä "Text" työkalu lisätä numeroita. Sitten klikkaa hiiren oikealla pintakerroksen ja valitse "Yhdistä alas." Toista tämä kunnes olet vain kaksi kerrosta.

6 Klikkaa "FX" kuvaketta alareunassa "Tasot" paneeli ja valitse "Viiste ja korkokuva." Mene oletusarvot ja napsauta "OK".

7 Valitse "File" ja valitse "Save". Nimeä tiedosto ja tallenna se korkearesoluutioisia JPEG.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita