Kuinka Tulosta Esitteet Open Office

Kuinka Tulosta Esitteet Open Office
OpenOffice on avoimen lähdekoodin ohjelmistoon, joka on samanlainen kuin Microsoft Office. Tekstinkäsittely ohjelma Open Office on nimeltään Writer. Kirjailija voidaan luoda erilaisia ​​asiakirjoja, joista yksi on esitteitä. Luominen kirjanen Writer on luotava asiakirja ja perustamalla sivut tulostaa vihkon muotoon.

Ohjeet

1 Käynnistä OpenOffice.org Writer-ohjelman. Tyhjä dokumentti avautuu. Aloita kirjoittamalla tiedot asiakirjaan. Kun olet valmis, tallenna tiedosto valitsemalla "Tallenna nimellä" File-valikosta.

2 Aseta sivun suunnan. Tiedosto-valikosta Tulosta. Vuonna Tulosta-valintaikkunassa valitse "Ominaisuudet". Aseta paperin suunnan "Maisema". Valitse "OK".

3 Paluu Tulosta-valintaikkuna ja valitse Valinnat. Vuodesta Sivut alue, valitse "Esite". Jos tulostimessa on mahdollisuus tulostaa paperin molemmille puolille, valitse "Tulosta Oikea Sivut ja vasen sivuja." Valitse "OK".

4 Tulosta asiakirja. Jos tulostin voi tulostaa paperin molemmille puolille, voit tulostaa koko vihko ilman koota. Voit saavuttaa saman tuloksen, jos tulostin tulostaa vain yhdelle puolelle sivun valitsemalla ensin "Oikea Sivut" alkaen Sivut alueella, niin jälleensyötetään sivut tulostimeen ja vaihtaa painatuksen asetukseksi "Left sivut" alkaen Sivut alue .

Vihjeitä

  • Nämä ovat oletustulostusnopeus suuntiin. Ajo voi vaihdella tulostimen. Katso tulostimen suuntiin tarkempia suuntiin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita