Laptop synkronisointivirheitä

Kannettava tai pöytäkone käyttäjiä on kyky synkronoida tietokoneensa kanssa mobiililaitteisiin tai muiden verkostojen tiedostojen siirto ja niin edelleen. Kuitenkin virheitä voi syntyä silloin, kun tiedostoja ei löydy. Vianmääritys nämä virheet voivat auttaa käyttäjiä täydellinen synkronointi ilman komplikaatioita.

Tunnistaminen

Microsoftin mukaan synkronointivirhe pohjimmiltaan on kyvyttömyys yhdistää kannettavan mobiililaitteen tai verkkoon. Sync virheet yleensä johtuvat ongelma laite, johon käyttäjä yrittää synkronoida.

Ennaltaehkäisy / Solution

Sync virheet ole järjestelmää uhkaava asia, ja käyttäjä voi yksinkertaisesti päättää olla ongelman vianmääritys. Kuitenkin, synkronointi ei ole mahdollista. Kun synkronointi näyttöön tulee virheilmoitus, käyttäjät voivat käyttää vianmääritys ominaisuus niiden käyttöjärjestelmä selvittää mahdolliset ongelmat.

Huomioita

Jos et ole varma, synkronointi tehtiin tai haluta tarkistaa synkronointihistorian, käy Sync tulosnäytön. Tämä tieto on storedonly kun tietokone on kirjautunut käyttöjärjestelmään.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita