Lexmark Z53 opetusohjelma

Lexmark Z53 opetusohjelma
Lexmarkin Z53 voidaan tulostaa 16 laadukasta sivua minuutissa mustavalkoisena ja kahdeksan sivua minuutissa värillisenä. Varustettu ylhäältä lastaus paperikasetti, tulostin mahtuu enintään 100 arkkia paperia kerralla. Koska Z53 on yhteensopiva sekä Windows ja Mac-tietokoneet, käyttäjät, jotka tietävät, miten oikein asentaa ja käyttää tulostinta voivat hyödyntää tulostimen koko potentiaali.

Ohjeet

1 Asenna Z53 ajurit tietokoneeseen. Avaa CD- tai DVD-asema tietokoneeseen painamalla avaa / sulje-painiketta aseman etuosassa, asettamalla levy etiketti ylöspäin asemaan ja painamalla avaa / sulje-painiketta uudelleen sulje asema. Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti. Seuraa ohjeita loppuun asennuksen.

2 Liitä Z53 kirjoitin tietokoneeseen. Aseta toinen pää USB-kaapelin tulostimeen painamalla varovasti kaapeli USB-porttiin tulostimen takana. Kaapelin toinen pää kaapelin avoimeen USB-porttiin.

3 Aseta paperia tulostimeen. Aseta paperi oikeaa reunaa vasten paperin rehu, joka sijaitsee tulostimen päällä. Jos käytät minkäänlaista kirjelomakkeet tai muita painetun paperin, tulostetun puolen tulee olla ylöspäin. Purista vapautuspainikkeista paperiohjaimesta sijaitsee vasemmalla puolella lisäpaperikasettia, ja liu'uta sitä oikealle, kunnes paperi on tiukasti pidetty paperinsyöttöalueella.

4 Valitse asiakirja ja tulosta se. Kun asiakirja tai Web-sivun auki, valitse "File" ja sitten "Print". Varmista Z53 tulostin on valittuna Tulostin-valikosta. Voit myös käyttää tulostusvalikosta muuttaa tulostusasetuksia kuten onko tulostaa mustavalkoisena tai väri, tulostuslaatu ja paperia. Kun olet valmis tulostamaan, valitse OK.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita