Liitäntä String MySQL

Liitäntä String MySQL
MySQL-tietokannan mallien tietoja monien web-sovelluksia ja sivustoja. Käyttämällä MySQL-tietokannan kehittäjät voivat luoda tehokas ja kevyt sovelluksia. Jotta noutaa tai lisätä tietoja käyttäen MySQL-tietokantaa, liitäntä on tehtävä se. Kun yhteyden muodostamista, MySQL vaatii monta alkiota osoittaa yksityiskohtia kuten tietokannan sijainti sekä käyttäjätunnus ja salasana. Tämä data on yhdistetty muodostamaan MySQL-yhteyden merkkijono.

Tarkoitus

Tarkoituksena on luoda ja käyttää MySQL-yhteyden merkkijono on luoda yhteys MySQL tietokantaan verkon, yleensä internetin. Sovellukset, kuten verkkosivuja, voi muodostaa yhteyden MySQL-tietokanta, kysely sitä tietoa, niin esittää tällaista tietoa sisällä HTML käyttöliittymä sivuston käyttäjille. Tällaiset sivustot voivat myös päivittää ja lisätä tietoja tietokantaan yhteyden perin perustettu käyttäen MySQL-yhteyden merkkijono.

Sijainti Indikaattori

MySQL-yhteyden merkkijono sisältää sijainnin MySQL tarvita. Tämä on osoitettu käyttämällä IP (Internet Protocol) palvelimen, joka isännöi tietokantaan. Seuraavat näyte ote osoittaa palvelimelle elementti yhteyden merkkijono:

Server = 127.0.0.1;

Monissa tapauksissa, kehittäjät käyttävät palvelinpuolen komentosarjojen kieliä kuten PHP voi tarjota URL (Uniform Resource Locator) palvelimen sijasta IP-osoitteen.

Käyttäjätili

MySQL-yhteyden merkkijono vaatii käyttäjätunnuksen käyttäjälle, joka on myönnetty tarvittavat käyttöoikeudet tietokannan pääsy. Kun MySQL-tietokanta on luotu, käyttäjätunnuksia voidaan luoda ja myöntää tietyn pääsy. Vain käyttäjätunnukset osoittaa tilit tällä pääsy voi muodostaa yhteyden tietokantaan. Käyttäjätunnus on esitetty eurooppalaisen yhteyden merkkijono seuraavasti:

Uid = johnsmith01;

Käyttäjätunnus ei yksin riitä antamaan oikeutta tutustua MySQL-tietokannan, salasanaa on myös mukana.

Käyttäjä Salasana

Salasana sisältyy MySQL-yhteyden merkkijono on vastattava salasana valittu käyttäjä, jonka käyttäjätunnus on myös mukana. Kun yhteys yritetään, MySQL järjestelmä tarkistaa, onko salasana vastaa yksi varastoidaan kyseiselle käyttäjälle, sekä tarkistaa, että käyttäjällä on tarvittavat käyttöoikeudet. Käyttäjätunnus-ominaisuudet MySQL-yhteyden jouset käyttäen seuraavaa syntaksia:

Pwd = mary1976;

Tämä on tapaus, jossa heikkoja salasanoja saattavat vaarantaa turvallisuuden tietokannassa.

Tietokanta

Tietokantaa on ilmoitettava osana MySQL-yhteyden merkkijono. Samalla palvelimella voi olla useita tietokantoja tallennettu sitä, joissakin tapauksissa useita sivustoja. Sama sivusto tai isännöi tilin voi myös olla useita tietokantoja, joten yhteyden merkkijono tarvitsee tietää mihin käyttää oletuksena. Tietokannan nimi sisältyy merkkijono seuraavasti:

Tietokanta = tavaraa;

Jos palvelimen puolella kieliä kuten PHP käytetään, tietokannan nimi on usein mukana erillinen selvitys seuraavasti:

mysql_connect ("localhost", "johnsmith01", "mary1976");

mysql_select_db ("tavaraa");

Käyttää "localhost" on yleinen silloin, kun kirjoitus on samalla palvelimella kuin tietokantaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita