Linksys Eikö Kytke 1

Linksys Eikö Kytke 1
Putosi reitittimen voi pysäyttää verkon sen kappaleita, estää sinua lähettämästä dataa sekä sisäisiä että ulkoisia kohteisiin. Vianmääritys reititin yhteysongelmia voi vaatia tutkimusta, kuten reitittimien valmistajat suosittelevat usein eri vianmääritystekniikoita kun yhteys katkeaa. Tietäen kuinka työskennellä Linksys laitteiden nimenomaan auttaa Linksys sinua uudelleen reitittimen tai tiedä miksi et voi.

Tarkista liitännät

Jos huomaat Internet-yhteyden pudota pois, kannattaa ensin tarkistaa tilan reitittimen. Varmista, että se on vielä päällä ja että Ethernet-kaapeli on vielä kiinni, jos käytät langallista yhteyttä. Sinun tulisi myös tarkistaa laitteen Internet-valo, koska se osoittaa, onko ongelma piilee sisällä tai ulkopuolella omaisuutta. Joissakin Linksys reitittimet, Internet-valo on kuvake lähellä sitä, joka näyttää pienen planeetan rengas ympärille. Vanhemmissa malleissa se on valodiodi "internet".

Virta Cycle

Aloita vianmääritys tekemällä virtakatkoksetkaan reitittimen väkisin yrittää rekonnektio sekä Internet-palveluntarjoajan laitteiden ja sisäisen verkon. Voit tehdä tämän, virta reitittimeen virta ja irrota sen virtajohto. Jätä laite pois yhden minuutin ja kytke kaapeli takaisin ja virta reititin uudelleen. Tämä prosessi on suositeltavaa Linksys kuin ensimmäinen askel yhteysongelmia.

Hard Reset

Hard reset prosessi palaa reitittimen takaisin tehdasasetuksiin ja voi voit kiertää aiheuttamat ongelmat kokoonpano ongelmia. Voit kylmäkäynnistettävä, paina painike "Reset" on laitteen takana 10 sekuntia. Vanhemmat Linksys reitittimet voi vaatia sitä työntää 30 sekuntia. Vapauta painike ja irrota virta yhden minuutin ja kytke reititin takaisin. Huomaa, että nollauksesta reititin tuhoaa mukautettuja asetuksia ehkä määritetty.

Langaton

Jos käytät langatonta yhteyttä, varmista, että reititin ja laitteet eivät istuu sisällä 18 tuumaa toisistaan. Linksys neuvoo, että tämä on "kuollut alue" sen langattomien tuotteiden ja johtaa pudonnut palvelua. Jos mahdollista, testaa yhteys kaapelilla, koska se todistaa, jos kysymys on langaton ongelma vai ei. Voit kokeilla myös häiriöiden välttämiseksi muuttamalla reitittimen langattoman kanavan. Voit tehdä tämän avaamalla Linksys valikosta, klikkaa "Wireless" ja sitten "Basic Wireless Settings". Voit sitten valita oman kanavan luettelosta. Linksys suosittelee kanavat 11, 6 tai 1.

Langattoman verkon suunnittelu

Huono langattoman verkon suunnittelu voi estää reitittimen liittämistä tietokoneeseen. Esimerkiksi langattomien laitteiden kuten itkuhälyttimet ja langattomat puhelimet voivat aiheuttaa häiriöitä, pysähtyen reitittimen signaalin läpimenon. Yritä pitää nämä laitteet pois signaalitiehen jos mahdollista. Lisäksi välttää signaalin läpi tiheän materiaaleja kuten metalleja, koska tämä voi myös häiritä Wi-Fi signaaleja. Testaamalla yhteyttäsi laitteita samassa huoneessa reitittimen, kuten langaton lähetyksiä hajoavat kuin he matkustavat.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita