Linux-pohjainen Data Recovery Työkalut

Linux-pohjainen tietojen hyödyntämistä työkaluja on tullut hyvin suosittuja. Useimmat Linux-pohjainen työkalu asettaa käyttämään Linux Live-CD-levyjä, joiden avulla voit laittaa kaikki työkaluja yhden käynnistyvä CD tai muistitikun. Nämä Elävät CD ajaa riippumatta tavoitteesta tietokoneen ohjelmisto, jolloin koko työkalu Suite omavarainen. Tämä itsestään suojarakennuksen voit työskennellä käsillä olevaan tehtävään, ilman huolta viruksia tai vioittunut ohjelmiston isäntä koneeseen.

SystemRescueCd

SystemRescueCd on Linux-pohjainen elpyminen työkalu sviitti. Se on saatavana live-CD tai käynnistyä muistitikun. Ei asennusta ei tarvita, koska kaikki on alkaa CD. Tämä työkalu Suite voidaan palauttaa sekä Windows ja Linux asennukset. On laaja tietomäärä hyödyntämistä työkaluja, sekä osio työkaluja ja hyödyntämistä työkaluja sisältyy sviitin. Näiden lisäksi on olemassa muutamia järjestelmän diagnostisia välineitä ja muita yleisiä työkaluja, kuten verkon tukea. Yksi ainutlaatuinen piirre SystemRescueCd on versio näkövammaisille.

Trinity Rescue Kit

Trinity Rescue Kit on yleiskäyttöinen hyödyntämistä ohjelmisto Suite perustuu Mandrinva Linux-jakelu. Sviitissä voi käyttää live-CD, käynnistyvä USB peukalo tai kiintolevyn, tai verkon yli PXE. Tämä ohjelmistopaketti on monia työkaluja vahvistamisesta rikki Windows-asennuksen, mukaan lukien poistaminen viruksia, haittaohjelmia ja rootkit. Sviitissä on myös tietojen hyödyntämistä ja osiointisovelluksella. Vaikka tämä paketti keskittyy Windows hyödyntämistä, se toipuu Linux samoin.

KNOPPIX

KNOPPIX on täysimittainen Linux-jakelu, joka perustuu Debian. Tämä paketti on saatavana live-CD tai DVD. Vaikka tämä vaihtoehto ei ole joitakin työkaluja muiden paketteja, se on edelleen standardi tietojen hyödyntämistä, osio hyödyntämistä ja ylläpidon työkaluja, turvallisuus työkalut ja verkkotyökaluja. KNOPPIX on suosittu, koska sen työkalusarja, kyky toipua sekä Windows ja Linux-ongelmat ja sen helppokäyttöisyys aloittelijoille.

STD

STD perustuu KNOPPIX jakeluun ja on saatavana live-CD. STD tarjotaan erittäin hienostunut ja erittäin tekninen ohjelmistojen tietoturva työkalu sviitti. Todellisuudessa tämä paketti on paljon enemmän kuin turvallisuus työkaluja; se sisältää käytännössä jokainen työkalu käyttäjä voi tarvita myös joitakin forensics-laatu tietojen hyödyntämistä työkaluja. Vain hyvin kokenut Linuxin käyttäjät pitäisi harkita tämän ohjelmistopaketti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita