Määritelmä Global ja Static PHP

Määritelmä Global ja Static PHP
PHP-ohjelmointikielellä tarjoaa menetelmän kirjallisesti dynaamisia Web-sivuja. "Globaali" ja "staattinen" kahdenlaisia ​​määritteet muuttujien PHP-kielen. On olemassa kaksi muuta valtiota muuttujien PHP, jotka ovat "paikallisia" ja "toimintoa parametri."

PHP muuttujat

Muuttujat ovat säiliöitä tallentaa arvot muistiin ohjelman sisällä. Vaikka nimi viittaa siihen, että arvo sisältämä muuttuja muuttuu, termi "muuttuva" on yleensä soveltaa minkä tahansa tyyppistä dataa säiliön, joka sisältää "vakioita." Vakio on muuttuja, jonka arvo ei muutu ajaksi ohjelma. Parametrit ovat muun tyyppisiä muuttujia ja käytetään erityisesti arvojen siirtämisessä toiminnot ja menettelyt.

Laajuus

"Soveltamisala", kertoo vyöhykkeillä ohjelma, jonka muuttuja on läsnä. Kaksi muuttujat samanniminen voivat toimia eri puolilla ohjelma, jos ne toimivat eri soveltamisala. Tämä voi helposti aiheuttaa sekaannusta, ja niin se on hyvä ohjelma käytäntö välttää päällekkäistä muuttujanimet, tai jopa ennen muuttujan nimen koodin tai lyhenne selitetään soveltamisalaa muuttuja. Esimerkiksi on suositeltavaa nimetä kaikkia globaali muuttuja "G_ <nimi>" hetkessä tehdä soveltamisalaa muuttujan selvä.

Maailmanlaajuinen julistus

Globaali avainsanan ennen muuttuja ilmoitus sisällä funktio tekee viittauksen yleismuuttujan samanniminen. Esimerkiksi muuttuja nimeltä $ risk_factor ilmoitettu tärkein tekijä ei pääse funktioissa kyseisen ohjelman. Jos $ risk_factor muuttujaa käytetään funktion ohjelman se ei ole sama muuttuja kuin globaali $ risk_factor. Jos ensimmäinen käyttö $ risk_factor muuttujan funktio on avainsana "globaali" sen eteen, muuttuja on globaali muuttuja eikä uuden ilmoituksen toisen muuttujan kanssa sama nimi, mutta eri soveltamisala.

Staattinen muuttujat

Muuttujat julisti sisällä toiminnot eivät säilyttävät arvonsa välillä puhelut että toiminto. Jos muuttuja on jalostettu olla eri arvo ajan toiminto tulee loppuun sen koodin, seuraavan kerran funktiota kutsutaan muuttuja on sen ikuinen alkuarvon uudelleen eikä arvoa jääneet edellisen aikavälillä. Staattinen avainsanan muuttaa tätä käyttäytymistä niin, toiminto alkaa arvosta se oli lopussa edellisen aikavälillä kyseisen toiminnon. Eri soveltaminen maailmanlaajuisen ja staattinen muuttuja määritteet tekee selväksi, että kaksi valtiota ei voida soveltaa saman muuttujan samanaikaisesti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita