Määritelmä Tietokoneen mikrofonin

Nykyaikaiset tietokoneet tulevat usein tietyntyyppinen mikrofonin. Onko ne rakennettu tai ulkoinen (kuten HF), heillä on monenlaisia ​​käyttötarkoituksia. Niiden toiminta on sama kuin mikä tahansa muu mikrofonin, mutta kun se yhdistetään tietokoneeseen, ne voivat olla melko tehokkaita työkaluja.

Tele

Tele käytetään tehdä puhelimitse vain, mutta palvelut kuten Skype, monet telekonferensseja tehdään tietokoneella ja mikrofoni. Lisäetuna, tietokone puhelinkokous voi säästää tai yrityksesi paljon rahaa, jos olet yhteyttä ihmiset muissa maissa.

Videoneuvottelu

Vaikka videoneuvottelu ei vaadi webcam, monet web-kameroita on sisäänrakennettu mikrofoni. Videoneuvottelu antaa sinulle sekä kyky kuulla ja nähdä toinen osallistuja (t) reaaliajassa.

Sanelu

Käytön mikrofonin ja sanelun ohjelmistoja, asiakirjoja voidaan kirjoittaa handsfree. Monet Microsoft Windowsin ja muiden käyttöjärjestelmien esiasennettu puheentunnistus ohjelmisto, mutta kaupallisia ohjelmistoja, kuten Nuance Dragon NaturallySpeaking on myös saatavilla.

In-Game Chat

Monet online monen pelaajan tietokonepelien mahdollistavat pelin chat pelaajien välillä. Tämä voi antaa kilpailukykyisempi ja live tuntuu pelaamista, ja se voi tarjota nopea joukkue päivityksiä ja komentoja.

Musiikin äänitys

Tietokoneet käytetään nyt voimakkaasti musiikkialalla sekä kirjaa ja sekoita ääniraitoja. Kunnon setup, kuten laadukkaita mikrofoneja, musiikin tuotanto voidaan tehdä melko edullisesti mukavasti omassa kotona tai bändi tilaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita