Microsoft XP Diagnostic Käynnistys menettelyt

Microsoft XP Diagnostic Käynnistys menettelyt
Kun tietokone kaatuu, se ei ole aina selvää, mitä tarkalleen meni pieleen, puhumattakaan siitä, miten korjata se. Jos käytössäsi on Windows XP tai uudempi, Microsoft on mukana System Configuration Utility auttaa sinua eristää ongelman mahdollistamalla pääsyn joihinkin sisäisiin asetukset ja tiedostot, jotka kuorma, kun tietokone käynnistyy.

Diagnostic Käynnistys

Diagnostiset Startup mahdollistaa Windows yrittää havaita kokoonpano virheitä sinulle; kuitenkin poistaa kaikki järjestelmän palautuspisteet. Jos käytät järjestelmän palauttaminen varmuuskopioida tietokoneeseen, käytä Järjestelmän palauttaminen menetelmän sijaan. Napsauta "Käynnistä" -valikosta, valitse sitten "Suorita" ja kirjoita "msconfig" valintaikkunassa. Alle Yleiset-välilehdessä "Diagnostic Käynnistys", valitse "OK" ja käynnistä tietokone uudelleen. Jos ongelma vianmääritystä ei tapahtunut tällä kertaa, siirry Valikoiva käynnistys.

Valikoiva käynnistys

Tämä menetelmä voit valita tiedostot jotka haluat ladata käynnistyksen aikana. Kirjaudu "Yleiset" -välilehti msconfig kuten edellä, mutta tällä kertaa klikkaa "Valikoiva käynnistys." Tulee viisi eri tiedostoja valita. Huomautus jotka valitaan tai pois, ja aloittaa valitsemalla vain alkuun vaihtoehto. Paina "OK" ja käynnistä tietokone uudelleen. Jatka kokeilemalla eri vaihtoehtoja, kunnes löydät ongelmia tiedoston.

Järjestelmän palauttaminen

Windows luo automaattiset palautuspisteet joka niin usein, niin kauan kuin et ole pois tätä vaihtoehtoa pois. Sinulla on myös mahdollisuus luoda palautuspisteitä joihin voit palautus järjestelmään. Kirjaudu "Yleiset" -välilehti on mconfig kuin ennen, ja valitse "Launch System Restore". Valitse "Palauta tietokone aiemman ajankohdan" ja valitse päivämäärä edellisen järjestelmän muutos, joka aiheuttaa ongelman. Jos ongelma jatkuu, yritä palauttaa aiempaan kohtaan, jatkuvat kunnes ei enää ilmene.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita