Mikä on Meta uudelleenohjaus?

Meta uudelleenohjaus on yksi monista menetelmistä voit automaattisesti ohjata kävijöitä verkkosivuilla yhdeltä sivulta toiselle. Meta ohjaukset tapahtuvat asiakkaan tasolla, mikä tarkoittaa kävijän selaimen tekee työtä - ei Web-palvelin. Tällainen uudelleenohjaus käyttää HTML "meta" tag antaa tietoja kävijöiden selaimet hankittavaksi minne ohjata, sitten päivittää sivun ja lataa kohde-URL.

Käyttötarkoitukset

Käytä meta uudelleenohjaus useita automaattisia-uudelleenohjaus tarkoituksiin. Jos esimerkiksi olet rakentaa uuden sivuston, voit laittaa väliaikaisen sivun ja ohjata kävijöitä, kunnes uusi sivusto on valmis, tai ehkä olet muuttanut uuteen palvelukeskuksen ja halua päästää kävijöitä vanha sivusto tietää uuden osoitteen. Periaatteessa käytät tällaista uudelleenohjaus kuin "Splash" tai aloitusnäyttö ennen siirtymistään kävijöitä toiselle sivulle automaattisesti.

Syntaksi

Aseta meta lukien "http-ekv" ja "sisällön" attribuutteja, in "<head>" elementti HTML-sivun. Anna "päivitä" arvo entisen kertoa selaimen ohjata kävijä, ja määrittää kohde-URL jälkimmäiseen. Voit myös määrittää ajan arvo "sisällön" määrite osoittaa, kuinka monta sekuntia odotetaan ennen suuntaamalla. Jos esimerkiksi kirjoitat "<meta http-ekv =" päivitä "content =" 3; URL = http: //www.yoursite.com ">" ilman ulkoista pari lainausmerkkejä kertoo selaimen odottamaan kolme sekuntia ennen ohjaudu edellyttäen URL.

Huomioita

Kun lyhyen ajan, kuten nolla tai yksi sekunti ennen päivittää sivu, jotkut kävijät eivät voi olla tietoisia uudelleenohjaus. Tämä voi aiheuttaa sekaannusta, varsinkin jos käyttäjä yrittää klikkaa "takaisin" -painiketta selaimensa, koska se vie hänet aloitussivu ja lähettää hänet takaisin kohteeseen. Meta ohjaukset eivät ole vahvoja hakukoneoptimoinnin, tai SEO, sovelluksissa, koska nopea ohjaukset - yleensä enintään pari sekuntia - on käytetty roskapostin tekniikkaa. Myös hakukoneet usein näyttää alkuperäisen sivun hakutuloksissa sijaan kohdesivun.

Haitta

Useimmat suuret selaimilla on asetuksia, joilla voit poistaa meta ohjaukset. Esimerkiksi Internet Explorer, voit sammuttaa kyky avaamalla mukautetut asetukset Internet-asetukset-valikosta ja valitsemalla Poista käytöstä -painiketta "Salli Meta Refresh" luokkaan. Firefoxissa avaa Lisäasetukset-välilehti Asetukset-valikosta ja valitse valintaruutu, joka asettaa selaimen varoittamaan ennen sivun päivittyy, joka antaa sinulle mahdollisuuden seurata uudelleenohjaus tai ei.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita