Mikä on tiedostopääte .Mml?

XML tai Extensible Markup Language, on eräänlainen tietokoneen ohjelmointi käytetään kääntämään tiedostot muodossa, joka voidaan helposti nähtävissä internetissä. Lisäksi tekstitiedostoja, XML voidaan käyttää myös tiedostoja, jotka sisältävät numeroita, usein käyttämällä .mml tiedostoja.

Tunnistaminen

Tiedoston .mml tiedostopääte tunnetaan MathML upotettu tiedostoon.

Lähde

MML tiedostot luodaan käyttämällä tietokoneen kieli tunnetaan Matemaattinen Markup Language, tai MML. Tämä kieli on eräänlainen XML-muodossa, joka mahdollistaa matemaattisten yhtälöiden ja numeeriset tiedot näytetään Internetissä.

Toiminto

.mml Tiedosto on web-tiedosto luotu Math ML. .mml Tiedostopääte toimii merkki tietokoneeseen, signalointi, miten tiedosto olisi käännettävä katseluun näytölle.

Käyttö

Verkkosivusto suunnittelijat voivat sisällyttää tiedostonimi .mml tiedoston koodia käytetään luomaan muun sivun. Tämä mahdollistaa yhtälöitä tai muita matemaattisia tietoja näyttöön sivulla.

Huomioita

Jos olet sisällytetty .mml tiedoston nimi verkkosivuilla, koskaan poistaa alkuperäisen .mml tiedostoa, koska sillä se saattaa aiheuttaa verkkosivustoa näyttää väärin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita