Miksi emulaattori Freeze?

Miksi emulaattori Freeze?
Videopelien harrastajille, emulaattorit avata viihdemaailman. Emulaattorit voit pelata videopelejä - lähes mistä tahansa konsolin - tietokoneellesi. Emulaattorit työskennellä tilapäisesti pakottaa tietokoneen toimimaan pelikonsoli, kuten Sega Genesis tai Super Nintendo. Useimmat pelit toimivat ilman mitään ongelmia, mutta joskus, emulaattori lukkiutuu tai jäätyy.

Päivitä emulaattori ja Tietokoneen

Jos käytät vanhaa versiota emulaattori, tarkista kehittäjän verkkosivuilla uudempaan versioon. Uusin versio emulaattori yleensä on useita muutoksia ja päivityksiä, jotka saattavat korjata jäädyttäminen ongelmia. Päivitä tietokoneen äänikortin ja näytönohjaimen saada parhaan suorituskyvyn emulaattori. Ääni ja näytönohjain valmistajat tarjoavat uusimmat ajurit ladata osassa verkkosivuillaan. Etsi nimi näytönohjaimen valmistaja napsauttamalla "Käynnistä", "Ohjauspaneeli" ja "Ulkoasu ja mukauttaminen." Klikkaa "Personointi", "Display Settings", "Lisäasetukset" ja "Adapter". Voit löytää äänikortin valmistajan napsauta "Käynnistä", "Ohjauspaneeli", "Järjestelmä ja ylläpito" ja "Laitehallinta". Sitten klikkaa "Ääni-, video- ja peliohjaimet."

Muuta asetukset

Useimmat emulaattorit voit muuttaa asetuksia vastaamaan tietokoneen suorituskykyä tasolla. Jos sinulla on vanha, hidas tietokone, saatat kokea usein jäädyttäminen, ja jotkut pelit eivät toimi ollenkaan. Tämä on erityisen totta, jos yrität suorittaa 3D emulaattorit, kuten PlayStation tai Nintendo 64 emulaattori. Laske emulaattori n video- ja ääniasetukset parantaa pelin suorituskykyä. Jotkut emulaattorit voit valita "Nopea" ja "Nice" emulointia. Nice emulointia laittaa etusijalle grafiikka, kun taas nopea emulointi keskittyy nopeus. Valitse nopea emulointia, jos sinulla on hidas tietokone.

Sammuta Ohjelmat ja huijareita

Sulje kaikki tietokoneen ohjelmat juostessa emulaattori. Running useita ohjelmia samanaikaisesti vähenee emulaattori suorituskykyä ja aiheuttaa todennäköisesti jäädyttämistä. Useimmat emulaattorit on huijata koodi, jonka avulla voidaan muuttaa pelin. Jotkut huijata koodit eivät ole yhteensopivia pelejä käytettynä emulaattori. Jos huomaat jäädytys aktivoinnin jälkeen huijata koodi, poista koodi. Jos sinulla on useita koodeja aktiivinen, poistaa jokainen, yksi kerrallaan, löytää ei-työkoodia.

Lataa peli eri tavalla

Jotkut emulaattorit voit ladata pelin tiedoston tai levyn. Yksi esimerkki on ePSXe, PlayStation emulaattori. Jos yrität ladata pelin tiedoston tietokoneellesi, saatat kokea jäädyttäminen, jos tiedosto on korruptoitunut. Kokeile lastaus peli levyä. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on ongelmia, kun lataat pelin levy, levy voi olla naarmuuntunut tai vahingoittunut. Naarmuuntunut levy aiheuttaa jäätymisen. Emulaattorit on säästää valtion ominaisuus, jolla voit tallentaa pelin milloin tahansa. Jos koet jäädyttämistä kun lastaus peli kautta save-tilassa yrittää ladata pelin kautta pelin säästää sijaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita