Miksi en kuule Sound Joskus Mozilla Firefox?

Streaming ääntä ja videota tehneet selaamiseen yhä multimedia-intensiivinen kokemus, ja jos et pysty kuulemaan ääntä Mozilla Firefox, olet puuttuu ulos paljon, että Web on tarjota. Kuitenkin, tämä ongelma on yleensä helppo korjata vammaisen plug-in tai vaimennettu Windows Mixer.

Vammaiset tai puuttuvat Plug-in

Firefox, kuten selaimista - vaatii ohjelmistopaketteja nimeltään "laajennuksia" pelata monenlaisia ​​multimediasisällön. Jos Firefox puuttuu vaadittu plug-in, etkä voi nähdä video tai kuulla ääntä. Lisäksi selainikkunaan valkoinen laatikko kuvake vihreä palapelin pala ja viesti "Klikkaa tästä ladataksesi plugin." Saatat myös nähdä painike "Asenna Missing Plugins" yläosassa ikkunan. Jos et näe kumpaakaan näistä viesteistä, klikkaa "Firefox" -painiketta ikkunan yläosassa ja valitse "Add-ons." Klikkaa "Plugins" -välilehti vasemmalla. Sitten klikkaa "Salli" -painiketta vieressä olevaa vammaisten laajennuksia. Käynnistä Firefox ja yritä pelata multimediasisällön uudelleen.

Windows Sekoitin

Windows Mixer voi mykistää yksittäisiä sovelluksia, vaikka kaikki jatkaa pelaamista ääniä. Voit selvittää, onko Firefox on mykistetty, napsauttamalla valkoinen kaiuttimen kuvaketta ilmoitusalueella, kun Firefox on käynnissä, ja sitten klikkaa "mikseri" -linkkiä. Jos kaiuttimen kuvaketta alla "Mozilla Firefox" liukusäädintä on punainen ympyrä nurkassa, vedä liukusäädintä ylöspäin nostaa äänenvoimakkuutta.

Streaming Media Volume

Monet streaming median sivustot toistaa videota tai ääntä sisältöä pieni laatikko, joka näyttää Windows Media Player tai muut vastaavat sovellukset. Jos näin on, tarkista mediatoiston laatikko mykistyspainike tai äänenvoimakkuuden liukusäädintä.

Yleinen Audio vianmääritys

Tarkista muut sovellukset vahvistaa, että Firefox ei ole ainoa, jolla ääni ongelma. Jos et pysty kuulemaan ääntä mistä tahansa sovelluksen, tarkista Windows Mixer vahvistaa, että master-äänenvoimakkuus ei ole vaimennettu. Varmista, että tietokoneen kaiuttimet on kytketty oikein. Jos kaiuttimissa on äänenvoimakkuuden säätimet, kokeile nostaa äänenvoimakkuutta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita