Miksi Font niin pieni Internet-sivustot?

Internetin käyttäjät voivat olla vaikeuksia lukemisen tekstiä jos suunnittelija tai web-selain on näyttävä tekstiä pienellä kirjasinkoolla. Säädä selaimen asetuksista, Internet-sivustojen luettavuuden.

Syy

Verkkosivujen suunnittelijat ja kehittäjät voivat määrittää fontin kokoa, kun koodaus verkkosivuilla. Fontti voi näkyä suurempia tai pienempiä, mukaan suunnittelija makuun ja muut osat verkkosivuilla. Pieni fontti voi johtua myös käyttäjän vahingossa muuttamalla selaimen zoom omaisuutta.

Merkitys

Jotkut käyttäjät voivat olla vaikeuksia lukemisen verkkosivujen pientä fonttia, koska he käyttävät laitteita joissa on pieni näyttö, kuten puhelimen tai Netbook. Lisäksi käyttäjät, joilla on heikentynyt näkö voi vaatia suurempaa tekstiä heidän tietokoneensa ja selaimet.

Ratkaisu

Kasvata fontin kokoa selaimessasi painamalla "Ctrl" ja vieritys ylös vierityspainikkeilla hiiren. Saavuttaa sama vaikutus painamalla "Ctrl" ja "+" -näppäintä samanaikaisesti. Nollaa selaimen zoom, Firefox painamalla "Ctrl" + "0" -näppäintä, ja Internet Explorer napsauttamalla "Näytä" valikosta "Tekstin koko" ja aseta se "Medium" oletuskokoa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita