Miten aloittaa E-Bay Store

Miten aloittaa E-Bay Store
EBay tallentaa antaa sinulle riippumaton ja itsenäinen tapa myydä omia käytetty ja / tai uusia tavaroita verkossa - ja jos olet kokenut eBay myyjä, useita selviä etuja käyttäjille tavanomaisiin myyjän tilit. Kuka tahansa voi avata eBay tallentaa, mutta ennen kuin voit aloittaa, sinun tulee täyttää muutamia vaatimuksia. Sinun täytyy jo rekisteröidyn jäsenen eBay yhteisö ja hyvässä asemassa (palaute pisteet suurempi kuin 20 tai tunnus Vahvista). Sinulla on myös oltava luottokorttia tiedosto sekä tarkistaa PayPal Premier tili. Ajan ja omistautumista, kuka tahansa voi muuntaa menestyksekäs eBay myyjä kokemuksen optimoitu myynnin johtaja eBay tallentaa.

Ohjeet

Miten aloittaa eBay Store

1 Mene ebay.com ja klikkaa "Kaupat" -välilehti, joka sijaitsee suoraan alapuolella keltainen hakupalkin.

2 On Kaupat sivulla klikkaa "Avaa Storesta" oikealla puolella sivulla.

3 Minkä tyyppinen myymälä haluat avata riippuen tarpeitasi. On olemassa kolme eri kerrosta valita, joista jokainen tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ja etuja. Hanki hyvin perehtynyt erityispiirteet Basic Store, Premium Store ja Anchor Store. Lisäksi kuukausittaiset kustannukset, jokainen myymälä vaihtelee tutkinnon markkinoinnin työkaluja, joiden avulla analysoimaan kasvun ja asiakastukea tarjotaan. Kuinka monta kohdetta haluat myydä, kuinka paljon aiotte tehdä, ja kuinka paljon altistuminen haluat eBay: n päällä ovat kaikki tekijöitä, jotka on otettava huomioon määritettäessä, joka tallentaa tilaus on paras sinulle.

4 Klikkaa "Avaa Storesta!" Päästä alkuun. Valitse mikä kauppa on paras sovi teidän myynti tarpeisiin ja valitse nimi. Valitse ominaisuudet haluat sisällyttää osana kuukausittaista myymälän tilaus ja huolella läpi Käyttäjäsopimus. Kun olet avannut oman myymälän, voit helposti hallita sitä eBay tilin ja muokata sen ulkonäköä.

Vihjeitä

  • Auctiva.com tarjoaa lukuisia vapaa optimointi työkaluja eBay tallentaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita