Miten aloittaa First Website

Tämä ensimmäinen sivusto voi tuntua ylivoimainen koettelemus. Kun opit miten aloittaa verkkosivuilla, loput on vain hauskaa ja aika.

Ohjeet

1 Etsi suuri verkkotunnus. Verkkotunnus valittu sivusto on helppo muistaa ja keskittyi oman kapealla. Kaikki selaimet oletusarvoisesti verkkosivuilla nimi (piste) com siis päätät ostaa ensimmäinen verkkotunnuksen kuin (piste) com.

2 Valitse hosting. On olemassa monia hosting verkossa tänään. Sillä ensimmäinen sivusto, valitsemalla nimi tuotemerkin isäntä voi auttaa helpottaa ahdistusta ympäröivä verkkosivuilla Päällä.

3 Etsi mallin. On ilmainen malleja saatavilla Internetissä, jotka ovat suunnattu mitään markkinarako. Nämä mallit ovat täydellinen aloittelija verkkosivuilla.

4 Kaappari vapaa malli editori. On ilmainen, avoimen lähdekoodin mallin editorit kuten Nvu jotka auttavat aloittelija säätää sisältöä sivuilla ennen lataamalla tiedostoja sivustoon.

5 Valitse FTP upload työkalu. FTP sanoista File Transfer Protocol. Tämä työkalu on tarpeen siirtää viimeistellyt tiedostoja työpöydältä hosting huomioon.

6 Kirjoita olennaista sisältöä. Ennen lataamalla verkkosivuilla, sinun tulee kirjoittaa hienoja, kapealla liittyvää sisältöä. Sisällön on oltava tekijänoikeus ilmainen ja kirjoitettu SEO sääntöjen mielessä.

Vihjeitä

  • Valitse markkinarako, että tiedät paljon.
  • Kirjoita sisältöä, joka on lähellä sydäntäsi.
  • Älä kopioi verkkoartikkelit päälle sivustosi ilman oikeudellista lupaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita