Miten aloittaa Laptop kaksoisnäkymään Linux

Miten aloittaa Laptop kaksoisnäkymään Linux
Monet kannettavissa tietokoneissa on laitteisto tarvittavat käytettäväksi dual katselutilassa. Rajoittava tekijä on yleensä käyttöjärjestelmän tai tietokoneen ohjelmiston itse. Monet Linux-jakelut tukevat käynnissä kahden näytön, ja asettamalla kaiken ylös on yksinkertainen. Voit määrittää näytöt ajaa niin, että molemmat näyttää samaa samaan aikaan, tai niin, että jokainen näyttää eri osa työpöydän sekä tehdä muutoksia päätöslauselman jokaisen seurata.

Ohjeet

1 Kytke ulkoisen näytön osaksi porttiin näytönohjain ja nosta kannettavan näytön. Kytke koneeseen virta ja anna sen käynnistää oman Linux-jakelun.

2 Avaa "Monitor Asetukset" -ikkuna. Mistä löydät tämän ohjatun vaihtelee joka Linux-jakelu käytät. Ubuntu, se sijaitsee alle "System" -valikosta tehtäväpalkkiin työpöydän alla "Asetukset" alivalikosta.

3 Paina "Tunnista näytöt" -painiketta ja anna molempien näyttöjen näy ikkunassa. Klikkaa näytön haluat säätää asetuksia ja asettaa optimaalista tarkkuutta. Tämä eroaa jokaisen näytön, joten voit halutessasi kokeilla löytää parhaat asetukset. Jos haluat molemmat monitorit näyttämään samaa kuvaa, pikemminkin kuin eri puolilla työpöydällä, valitse ruutu, jossa lukee "sama kuva kaikissa näytöissä."

4 Napsauta "Käytä" -painiketta ja käytä näytöt.

Vihjeitä

  • Asettaminen kaksoisnäkymään saattaa vaihdella, jonka perusteella Linux-jakelu käytät. Nämä vaiheet toimivat Ubuntu, joka on suosituin Linux-jakelu, mutta ei välttämättä toimi muista jakeluista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita